Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cedar Rapids

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cedar Rapids inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cedar Rapids miniguide

Billeje Cedar Rapids
Biludlejning Cedar Rapids Lufthavn – Foto: © Iowahwyman

Cedar Rapids er beliggende i den østlige del af USA, nærmere betegnet i amtet Linn County – staten Iowa.Byen har ca 130.000 indbyggere (2008), og er en vigtig jernbaneknudepunkt.

Cedar Rapids blev grundlagt i 1849 og oplevede store indvandring af tjekkerne i 1852. Byen er stadig præget af tjekkisk kultur, og museet “National Tjekkiske & Slovakiske Museum Library &” er en stor turistattraktion.

Det ligger ved siden af floden Cedar River, 32 miles nord for Iowa City. Floden er den lille ø Mays Island – hvor byens majestætiske rådhus, domhus og fængsel er placeret.

Andre turistattraktioner i byens “Cedar Rapids Museum of Art” – etableret i 1905, og har en stor samling af Grant Wood, der var fra byen. Også “Afican American Museum of Iowa” er et besøg værd – hvor du kan lære om afrikansk-amerikanske arv og kultur med en udstilling af fotografier og artefakter.

Det er også gode indkøbsmuligheder i byen, samt restauranter og natteliv steder. Byen har også skøjteløb hall “Ice Arena”, parker og grønne områder og golfbaner i det omkringliggende område.

../usa/cedar-rapids-lufthavn/”>Byens lufthavn –   Den østlige Iowa Airport , som ligger 10 km syd for centrum.