Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cedar Rapids

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cedar Rapids inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cedar Rapids miniguide

Billeje Cedar Rapids

Biludlejning Cedar Rapids Lufthavn – Foto: © Iowahwyman

Cedar Rapids er beliggende i den østlige del af USA , nærmere betegnet i amtet Linn County – staten Iowa.Byen har ca 130.000 indbyggere (2008), og er en vigtig jernbaneknudepunkt.

Cedar Rapids blev grundlagt i 1849 og oplevede store indvandring af tjekkerne i 1852. Byen er stadig præget af tjekkisk kultur, og museet “National Tjekkiske & Slovakiske Museum Library &” er en stor turistattraktion.

Det ligger ved siden af floden Cedar River, 32 miles nord for Iowa City. Floden er den lille ø Mays Island – hvor byens majestætiske rådhus, domhus og fængsel er placeret.

Andre turistattraktioner i byens “Cedar Rapids Museum of Art” – etableret i 1905, og har en stor samling af Grant Wood, der var fra byen. Også “Afican American Museum of Iowa” er et besøg værd – hvor du kan lære om afrikansk-amerikanske arv og kultur med en udstilling af fotografier og artefakter.

Det er også gode indkøbsmuligheder i byen, samt restauranter og natteliv steder. Byen har også skøjteløb hall “Ice Arena”, parker og grønne områder og golfbaner i det omkringliggende område.

../usa/cedar-rapids-lufthavn/”>Byens lufthavn –   Den østlige Iowa Airport , som ligger 10 km syd for centrum.

Dansk