Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sanford Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sanford Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sanford Lufthavn miniguide

Billeje Sanford Lufthavn
Biludlejning Sanford Lufthavn

Orlando Sanford International Airport (SFB) er placeret i byen Sanford og ca 30 km nordvest forOrlando. Lufthavnen må ikke forveksles med Orlando International Airport eller Sanford Regional Airport. Taxi er den bedste mulighed for at rejse til Sandford. De biludlejningsselskaber, der er i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

1.702.412 passagerer besøgte Sanford Airport i 2009, ca 455.000 af disse kom til internationale destinationer.Icelandair er blandt de virksomheder, der betjener lufthavnen og flyve til flere europæiske byer med en mellemlanding i Island. 3 forskellige flyselskaber flyver direkte til forskellige destinationer i England.

Sanford Airport har et enkelt valg at spise og drikke steder. Den afgiftsfri og et par andre butikker. Der er ingen hoteller i lufthavnen.