Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sanford Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sanford Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sanford Lufthavn miniguide

Billeje Sanford Lufthavn

Biludlejning Sanford Lufthavn

Orlando Sanford International Airport (SFB) er placeret i byen Sanford og ca 30 km nordvest forOrlando .Lufthavnen må ikke forveksles med Orlando International Airport eller Sanford Regional Airport. Taxi er den bedste mulighed for at rejse til Sandford. De biludlejningsselskaber, der er i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

1.702.412 passagerer besøgte Sanford Airport i 2009, ca 455.000 af disse kom til internationale destinationer.Icelandair er blandt de virksomheder, der betjener lufthavnen og flyve til flere europæiske byer med en mellemlanding i Island. 3 forskellige flyselskaber flyver direkte til forskellige destinationer i England .

Sanford Airport har et enkelt valg at spise og drikke steder. Den afgiftsfri og et par andre butikker. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk