Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Seattle

Overvejer du at tage til Seattle, men er endnu ikke sikker på, hvad du har lyst til at se eller opleve? Måske har du lyst til at rejse lidt længere, men har ingen idé om, hvordan man får fat i en bil? Bare rolig! Vi hjælper dig her med foreslag til nogle af de bedste steder at besøge, oplysninger om hvor lang tid det vil tage at komme derhen, samt hvor du kan leje din bil.Tjek det hele ud nedenfor! 

Guide ti Seattle

Billeje Seattle
Biludlejning Seattle

Seattle er den største by i staten Washington, USA. Det er en levende metropol med en befolkning på omkring 750.000, og den er hjemsted for nogle af de største navne indenfor teknologiens verden, for eksempel Amazon og Microsoft. Det måske mest berømte vartegn er Space Needle, kendt fra det populære 90’er TV-show, Frasier, som er en fremtrædende påmindelse om, at byen var vært for verdensudstillingen i 1962. Vejret i Seattle er ret mildt året rundt, dog regner det ofte en del fra november til april (vinter og forår). Det betyder, at de fleste forsøger at rejse mellem slutningen af maj og frem til september. 

Staten Washington byder på mange fantastiske steder at besøge, udover byen Seattle. Men pas på ikke at forveksle Washington med Washington DC. Sidstnævnte er et par dages bilkørsel væk!. Mange af de nærliggende byer, såsom Spokane, Bellevue og statens hovedstad, Olympia, giver besøgende mulighed for at opleve spændende moderne arkitektur ved siden af det omkringliggende landskabs bjerge og søer. Ligesom i Seattle selv er mulighederne uendelige, når det kommer til at finde ting at lave og unikke steder at besøge, som vil skabe en uforglemmelig ferie. 

  • Seattle er den største by i staten Washington! 
  • Den er berømt for sin blomstrende teknologiske industri. 
  • Et skønt sted at se og opleve lokale markeder, kunst og livemusik. 

Seattle er placeret ret unikt på USA’s vestkyst, grænsende op til Lake Washingtons havnefront. Denne placering giver besøgende adgang til et væld af naturområder og landskaber, som man skal lede længe efter andre steder i verden. Seattles havn er som den fjerdestørste i USA en smeltedigel af aktiviteter og er en vigtig indgangsport for amerikansk handel med Asien. Eftersom byen er næsten omringet af vand, er det måske ikke så overraskende, at den ydermere har noget af det allerbedste og mest friske fisk og skaldyr i landet. 

Appropos mad kan du godt glæde dig til at få guidede ture, som byder på en række lokale specialiteter. Disse madture giver dig en unik chance for at få et væld af kulinariske oplevelser på bare én dag. På nogle ture tager du med lokale kokke rundt, når de vælger dagens råvarer, mens andre ture fokuserer på det store udvalg af etnisk mad, som findes i byen. Hvis du er mere til håndbrygget øl, vil det nok glæde dig at høre, at der er 250 bryggerier placeret i staten. Men husk ikke at blande bilkørsel og øldrikning! 

Udforsk Washington i din lejebil

Hvis du besøger Seattle, vil du højst sandsynligt ønske at besøge the Space Needle. Det er en absolut ikonisk del af byens skyline. Den befinder sig 15 mil (24 km) fra Seattle-Tacomas internationale lufthavn og giver adgang til den måske bedste udsigt udover Seattle fra det renoverede observationsdæk. Hvis du vil se selve Space Needle anbefaler vi, at du tager over til Kerry Park i stedet. På toppen af Queen Anne-bakken finder du det absolut bedste sted at tage billeder af Seattles skyline. 

Pike Place er endnu et sted man bør se i Seattle. Det tager sædvanligvis omkring 30 minutter i bil at komme dertil fra lufthavnen, som ligger godt 13 mil (20 km) væk. Udover at være knudepunkt for livemusik og hjemsted for et væld af gadesælgere, er stedet kendt for dets smukke blomster, som kan ses året rundt. Ikke så overraskende med et navn som Pike Place (et sted for gedder), er det også et perfekt sted at købe frisk fisk. Du bør dog passe på, at den fisk du køber, ikke bliver smidt hen over hovedet på dig! 

Hvis du er så heldig, at vejret er godt under dit besøg, kan du altid køre til stranden Alki Beach. Det er ikke mere end 14 minutter i bil fra centrum af byen – kun 8 mil (12 km) væk. Her kan du nyde en dejlig gåtur, eller du kan leje en cykel. Hvis du hellere bare vil slappe af, er der selvfølgelig også en række restauranter og caféer med udsigt ud over vandet. 

Mindre end en mil (1,6 km) fra centrum, en hurtig biltur på 3 minutter, finder du Seattles kunstmuseum. Bygningen er med sine flotte buede struktur og høje vinduer, og ikke mindst vægmalerierne på ydersiden, egentlig et stykke kunst i sig selv. Indenfor finder du over 250.000 objekter, lige fra skulpturer og malerier til fulde installationer. Denne kunstsamling repræsenterer de kunsteriske udfoldelser fra mere end 100 forskellige kulturer fra hele verden. Museet afholder ofte aktiviteter til glæde for de yngre besøgende, så de kan blive underholdt under besøget. 

Lufthavne

Hvis du ankommer direkte til Seattle fra udlandet, vil du højst sandsynligt lande i Seattle-Tacoma International Airport. Heldigvis er det ikke så langt fra byen, som ligger ca. 25 minutters kørsel væk, alt efter hvor meget trafik der er. Selve lufthavnen er en af de travleste i USA, så du bør forberede dig på at måtte vente længe ved ankomst, hvis du rejser i højsæsonen. 

Generelt set anbefales det at leje en bil, hvis du ønsker at komme nemt rundt i og omkring Seattle. Heldigvis kan du vælge mellem 14 forskellige udlejefirmaer i lufthavnen. Enterprise er den mest kendte, men alle tjenester er åbne 24 timer i døgnet og tilbyder busser til og fra deres udlejningssted, som befinder sig uden for lufthavnen. 

Boeing Field International fungerer stadig, men er dog ikke længere byens primære lufthavn. Med kun 2 landingsbaner er det en noget mindre lufthavn end Tacoma, som har 3. Selvom det måske ikke lyder som en stor forskel, står Boeing Field kun for en tredjedel af lufttrafikken. Når det så er sagt, kan denne lufthavn være et oplagt valg, hvis du vil undgå lange køer, hvis du kan finde et flyselskab, som lander der. De har også en række biludlejningsfirmaer: Modern Aviation, Kenmore Aero Service, Signature Flight Service og Go Rental. Det er bedst at foretage en reservation online inden ankomst. 

Trafik

Det er relativt let at køre i Seattle, ikke mindst på grund af byens indsats for at gøre gaderne sikre for fodgængere. De fleste byveje er delt ind i 2 kategorier; Arterial (typiske veje delt af en gul linje) og ikke-arterial (mindre veje i beboelsesområder). Arteriale veje har en fartgrænse på 40 km/t (25 mil/t), mens ikke-arteriale veje normalt har en grænse på 30 km/t (20 mil/t), selvom der er visse skiltede undtagelser. 

Du skal være mindst 21 år gammel for at køre i Seattle, og i nogle områder endda 25. Du skal have gyldigt kørekort fra dit hjemland, samt et internationalt førebevis. Det er også meget vigtigt, at dit køretøj er forsikret, og at du på alle tidspunkter har bevis for denne forsikring på dig. Det er også lovpligtigt at have en advarselstrekant med sig i bilen, men det burde dit udlejningsfirma sørge for. 

Der er begrænset gratis parkering i Seattle, men der er en række parkeringshuse, som tilbyder parkering for 7 dollar i timen tæt ved byens shoppingcentrum. Dog slipper du for at betale, hvis du rejser på en søndag eller en national helligdag, da de sædvanlige parkeringsregler ikke gælder disse dage. Generelt er vejene i byen gode og grundigt vedligeholdt, hvilket gør det sikkert og rart at køre i bil. Som du nok er vant til, bør du dog huske at holde øje med cykelstierne, som løber langs en del af vejene i byen. En lejebil vil uden tvivl gøre din ferie endnu bedre, fordi den giver dig nem adgang til alle de bedste områder og seværdigheder!