Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Seattle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Seattle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Seattle miniguide

Billeje Seattle

Biludlejning Seattle

Seattle er den største by i staten Washington, der – i modsætning til de amerikanske kapitalmarkeder Washington DC (som er placeret på østkysten) – er i USA’s nordvestlige hjørne.Seattle har 573.000 indbyggere (2005), og – med sin beliggenhed mellem fjorden Puget Sound og Lake Washington – omgivet af vand på flere sider.

Seattles vartegn og højeste bygning er 184 m høje tårn, Space Needle, bygget til Verdensudstillingen i 1962. På toppen af tårnet er der en roterende restaurant, og herfra har du en formidabel udsigt over byen – og man kan også se 4395 m høje sneklædte vulkan Mt. Rainier, 87 miles sydøst for centrum. Afstanden mellem Seattle Center i den centrale downtown og Space Needle er 1,5 km, og en superhurtig monorail (ettspors sti) tilbage tilføjer linjen i 90 sekunder.

En anden stor attraktion i Seattle’s Pike Place Market, hvor du kan købe alt fra frisk fisk til kunsthåndværk, og hvor der er et levende gadeliv.

Ellers er Seattle ligger i et område med betagende sceneri, og holdt en række aktiviteter ture i de omkringliggende områder – herunder til Mt. Rainier, der er centrum for en af staten Washingtons største nationalparker. Andre populære aktiviteter i Seattle-området er vandreture og rafting.

Lufthavn Seattle-Tacoma International Airport ligger lidt syd for selve byen.

Dansk