Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Washington DC

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Washington DC inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Washington DC miniguide

Billeje Washington DC

Biludlejning Washington DC

Washington DC, hovedstaden i De Forenede Stater , er ikke i nogen af staterne.Byen, sammen med et mindre opland, en særskilt administrativt område – District of Columbia (DC). En nærmere geografisk placering: Washington DC ligger mellem staterne Virginia og Maryland, i den nordøstlige del af landet, hvor floden Anacostia River løber ud i større Potomac-floden.

Seværdigheder i Washington DC er, naturligt nok, koncentreret om offentlige bygninger, der markerer byens status som landets hovedstad: Det Hvide Hus (opholds-og kontorer USAs præsident), Capitol Capitol, offentlige bygninger Eisenhower Executive Office Building (ved siden af Det Hvide Hus) og Department of Defense Pentagon bygningskompleks (som ganske vist er en smule uden for byen).

Andre arkitektoniske vartegn i hovedstaden’s National Cathedral (Washington National Cathedral) og Washington Monument (en 169 m høj obelisk, rejst i 1884 til minde om den person, byen er opkaldt efter – landets første præsident – George Washington).

Ellers er det amerikanske National Cemetery Arlington National Cemetery nævnt – og at byen har en række større nationale kulturelle institutioner til at vise.

Den vigtigste lufthavn er Washington Dulles International Airport ligger 45 km vest for byen.En anden nærliggende lufthavn er Baltimore-Washington International Airporti Baltimore – 65 km nordøst for Washington.Det er også en lufthavn bare 5 miles syd for downtown – Ronald Reagan Washington National Airport – men det bruges primært til indenrigsruter.

Dansk