Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Washington DC

Hvis du ønsker at få en god turistoplevelse, så er Washington D.C. det næste sted, du skal besøge. Byen er kendt for de mange monumenter og turistattraktioner, og der er desuden masser af biludlejningfirmaer her. I denne artikel fortæller vi dig om nogle af de fantastiske steder, du bør se i byen, samt hvordan biludlejning fungerer. 

Guide til Washington

Billeje Washington DC

Biludlejning Washington DC

Washington DC (District of Columbia) er hovedstaden i USA, og ligger nord for Potomac-floden. Byen blev grundlagt i 1791, og er opkaldt efter den tidligere amerikanske præsident George Washington. Byen betragtes som et af de rigeste steder i landet, og dækker 177 km². Byens befolkningstal i 2018 var over 700.000, og byen rangerer som nummer 20 blandt de mest folkerige byer i USA. 

Byen har en stabil økonomi, og den genererer indtægter på forskellige måder, inkl. skatter. Den rangerer som nummer 1 på listen af de mest sikre storbyer i USA, og har et BNP pr. indbygger på USD 181.222 i 2016. Washington DC er globalt set en af de mest besøgte byer, og besøges af mere end 20 millioner turister hvert år. Byen er også hovedsæde for den amerikanske forbundsregering, og er dermed en vigtig, verdenspolitisk hovedstad. 

Washington har et fugtigt, subtropisk klima med kølige vintre, ofte med let sne. Somrene i byen er normalt varme og fugtige, mens foråret og efteråret er milde. Det gennemsnitlige årlige snefald i Washington er 39 cm, og temperaturen kan nogle gange nå 32ºC. Washington har også en rig historie, der er blevet påvirket af krigen i 1812. Engelsk er det officielle sprog, der tales i byen, og den lokale valuta er naturligvis USD. 

Indbyggerne er gode og venlige mennesker, der elsker kunst og udendørs aktiviteter. Byens kultur er meget påvirket af den amerikanske føderale regering, og dette har bidraget til udviklingen af flere kulturelle institutioner. Du vil finde mange vartegn og fantastiske steder at udforske i byen. Derudover afholdes forskellige begivenheder hele året, hvilket gør byen til et interessant sted at være. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Det Hvide Hus er en af de største attraktioner i byen. Det er den amerikanske præsidents officielle hjem, og blev bygget af James Hoban i 1792. Du kan få en rundvisning i Det Hvide Hus og lære mere om dets historie. Et andet sted at besøge er Capitol, der blev bygget i 1793. Det er her, senatet og repræsentanternes hus hører til. Interiøret er fyldt med malerier, der fortæller den amerikanske historie. Fra Det Hvide Hus til Capitol er der 4,6 km, hvilket svarer til en 9 minutters biltur. 

Lincoln Memorial er en anden seværdighed, som er værd at besøge. Det er et af de største værker af billedhuggeren Daniel Chester French. Mindesmærket er placeret for enden af The Mall tæt på Washington Monument. Det blev opført til ære for præsident Abraham Lincoln, og er blevet et af de mest populære steder, som turister besøger i byen. Du kan også besøge Vietnam Veterans Memorials, en høj mur med navnene på alle de amerikanske soldater, der mistede livet i 2. verdenskrig. Fra Lincoln Memorial til Vietnam Veterans Memorials er der under 200 meter, og det tager kun et minuts kørsel. 

Hvis du elsker historiske genstande, er National Air and Space Museum et godt sted at udforske. Det er et af de mest populære museer i verden med en samling af historiske fly inkl. den oprindelige Wright Brothers Flyer fra 1903. Udover udstillingerne er der også Albert Einstein Planetarium, som er en IMAX-biograf. Du kan også tage en tur i National Zoological Park, hvis du elsker dyr. Der er over 2000 forskellige pattedyr, krybdyr og fugle i denne zoologiske have. Fra museet til zoologisk have er der ca. 15 minutter kørsel, og afstanden er 9 km. 

Lufthavne

Washington DC har i alt tre lufthavne. Der er Washington Dulles International Airport, Ronald Reagan Washington National Airport og Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport. Lufthavnene er placeret strategiske steder i byen, og de bruges til både lokale og internationale flyvninger. Derudover tilbyder de adskillige faciliteter såsom pengeautomater, valutaveksling osv. 

Nogle af de populære destinationer, som folk rejser til fra disse lufthavne, er Las Vegas, Atlanta, Mexico og Orlando. I samtlige af disse lufthavne finder du biludlejningsfirmaer som Enterprise, Avis, Budget, Hertz og Alamo. Disse biludlejningsfirmaer opererer både lokalt og internationalt, og de har en flåde af køretøjer, der kan opfylde dine ønsker. 

Det er let at booke en bil fra disse biludlejningsfirmaer. Du kan booke en bil, når du ankommer til lufthavnen, eller booke den online via deres hjemmeside. Vi foreslår, at du booker inden du ankommer til lufthavnen, så du kan få den bil, du ønsker. En god ting at huske er, at du skal gennemgå biludlejningsbetingelserne og inspicere bilen, før du bruger den. 

Trafik

Washington DC har gode veje med alle nødvendigheder, såsom belysning og lyskryds. Hastighedsgrænsen på motorvejene er som standard 90 km/t, mens den på mindre veje er 40 km/t. I smågåder og i skoleområder er hastighedsgrænsen 25 km/t. Nogle dele af byen har dog andre hastighedsbegrænsninger på nogle veje, så du bør altid holde øje med den lokale skiltning. 

Derudover har Washington også flere offentlige parkeringspladser, der opkræver et rimeligt beløb for parkering af din lejebil. Hvis du ikke kan finde en offentlig parkeringsplads, hvor du er, kan du se efter gadeparkering, som er tilladt i næsten alle dele af byen. 

Dansk