Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Albuquerque Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albuquerque Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albuquerque Lufthavn miniguide

Billeje Albuquerque Lufthavn
Biludlejning Albuquerque Lufthavn – Foto: © Brunoboris

Albuquerque International Sunport (ABQ) ligger 6,5 km sydøst for Albuquerque. Der er en bus mellem lufthavnen og Albuquerque. Biludlejningsfirmaer ligger 0,8 km vest for terminalen i Sunport Biludlejning Center, og der er en shuttle bus fra lufthavnen hver 5 minutter. Bilen udlejningsselskaber, der her er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

6.467.263 passagerer besøgte Albuquerque Airport i 2008, som gør den til den største lufthavn i staten New Mexico. Det er tjent med 10 forskellige flyselskaber, mest flyver til destinationer i USA.

Albuquerque Airport har et godt udvalg af butikker, spise og drikke steder. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM og frisør / barber. Hotel Wyndham Albuquerque Hotel ligger i lufthavnen.