Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Albuquerque Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albuquerque Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albuquerque Lufthavn miniguide

Billeje Albuquerque Lufthavn

Biludlejning Albuquerque Lufthavn – Foto: © Brunoboris

Albuquerque International Sunport (ABQ) ligger 6,5 km sydøst for Albuquerque .Der er en bus mellem lufthavnen og Albuquerque. Biludlejningsfirmaer ligger 0,8 km vest for terminalen i Sunport Biludlejning Center, og der er en shuttle bus fra lufthavnen hver 5 minutter. Bilen udlejningsselskaber, der her er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

6.467.263 passagerer besøgte Albuquerque Airport i 2008, som gør den til den største lufthavn i staten New Mexico. Det er tjent med 10 forskellige flyselskaber, mest flyver til destinationer i USA .

Albuquerque Airport har et godt udvalg af butikker, spise og drikke steder. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM og frisør / barber. Hotel Wyndham Albuquerque Hotel ligger i lufthavnen.

Dansk