Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Albuquerque

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albuquerque inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albuquerque miniguide

Billeje Albuquerque

Biludlejning Albuquerque

Albuquerque er beliggende i det sydvestlige USA og er den største by i staten New Mexico.Den ligger ved floden Rio Grande, og har 522.000 indbyggere (2008).Albuquerque er en af de ældste byer i USA, blev grundlagt i 1706 af spanierne.

Byen har en unik multikulturel arv og historie, og i centrum er flere museer, der fortæller om dette. Albuquerque også har gode indkøbsmuligheder, pulserende natteliv, kunst gallerier, parker og haver.

En af de mest populære turistattraktioner er Albuquerque Biologisk Park – som omfatter en botanisk have, en zoologisk have, et akvarium og en sø med gode muligheder for fiskeri og leje af vandcykler.

Museum of Natural History og videnskab er også en populær attraktion for turister, med pædagogiske udstillinger af sådanne dinosaur-knogler. Der er også et planetarium og en IMAX biograf.

Kabel Line Sandia Peak, som ligger i udkanten af byen, er verdens længste – og tager besøgende op til bjergkæden Sandia Mountains. Det højeste punkt i området er 3.255 m.

Albuquerque har flere årlige festivaler. Den mest berømte er varm luft ballon festival, der finder sted i oktober måned, og er den største af sin art. Mere end 700 ballon brev samtidig, og festivalen har stor opbakning fra både lokale og turister.

Byens lufthavn, Albuquerque International Sunport , som ligger 7 km syd for centrum.

Dansk