Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Albuquerque

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albuquerque inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albuquerque miniguide

Billeje Albuquerque
Biludlejning Albuquerque

Albuquerque er beliggende i det sydvestlige USA og er den største by i staten New Mexico.Den ligger ved floden Rio Grande, og har 522.000 indbyggere (2008).Albuquerque er en af de ældste byer i USA, blev grundlagt i 1706 af spanierne.

Byen har en unik multikulturel arv og historie, og i centrum er flere museer, der fortæller om dette. Albuquerque også har gode indkøbsmuligheder, pulserende natteliv, kunst gallerier, parker og haver.

En af de mest populære turistattraktioner er Albuquerque Biologisk Park – som omfatter en botanisk have, en zoologisk have, et akvarium og en sø med gode muligheder for fiskeri og leje af vandcykler.

Museum of Natural History og videnskab er også en populær attraktion for turister, med pædagogiske udstillinger af sådanne dinosaur-knogler. Der er også et planetarium og en IMAX biograf.

Kabel Line Sandia Peak, som ligger i udkanten af byen, er verdens længste – og tager besøgende op til bjergkæden Sandia Mountains. Det højeste punkt i området er 3.255 m.

Albuquerque har flere årlige festivaler. Den mest berømte er varm luft ballon festival, der finder sted i oktober måned, og er den største af sin art. Mere end 700 ballon brev samtidig, og festivalen har stor opbakning fra både lokale og turister.

Byens lufthavn, Albuquerque International Sunport, som ligger 7 km syd for centrum.