Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Colorado Springs

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Colorado Springs inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Colorado Springs miniguide

Billeje Colorado Springs

Biludlejning Colorado Springs

USA i Colorado er byen Colorado Springs, som har 380.000 indbyggere (2009).Det er beliggende i amtet El Paso County ved foden af Pikes Peak-topmødet – som er en del af verdens-berømte bjergkæde Rocky Mountains.

Colorado Springs ligger 1830 meter over havets overflade og har et stort landskab – der er en attraktion for udendørs entusiaster. De mest besøgte turistattraktion er “Garden of the Gods” – en stor offentlig park i udkanten af byen. Stedet har enestående klippeformationer af rød sandsten, og der er gode muligheder for bjergbestigning, vandring, mountain biking og ridning. Have the Gods har to milllioner besøgende om året.

Byen har også en stor kunst galleri i verden – “Colorado Springs Fine Art Center” – med en stor samling af amerikanske, Native American og latinamerikanske kunst.

Ca. 12 km sydvest for centrum er “Seven Falls” – et smukt vandfald på 181 meter i 7 forskellige niveauer.

Colorado Spring tilbyder også besøgende shopping og natteliv områder med pubber, restauranter og kasinoer.

Byens lufthavn – Colorado Springs Airport – ligger 12 km øst for centrum.

Dansk