Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tallahassee

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tallahassee inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tallahassee miniguide

Billeje Tallahassee
Biludlejning Tallahassee

Tallahassee er hovedstaden i staten Florida. Det er beliggende i statens nordvestlige hjørne, mellem Pensacola (vestkysten) og Jacksonville (på østkysten). Navnet er indisk og kan oversættes som “gamle by”, selv om det ikke var grundlagt før 1824. Med sine 171.922 indbyggere (2008) er Tallahassee en storby af amerikanske standarder, men i hovedstadsområdet bor næsten 360.000 mennesker. 

Blandt attraktionerne i Tallahassee er “The Old Capitol” – den gamle Senatet bygning, der i 1978 blev erstattet med “The New Capitol,” og er nu et museum.

Ellers Natural Park Wakulla Springs en populær destination. Her var nogle af de første Tarzan-film (med Johnny Weissmuller i titelrollen) registreres. Den Pebble Hill Plantation tilhører byens attraktioner. Det var oprindeligt en typisk Southern bomuld beplantning – der nu fungerer som museum.

Der er to regionale lufthavne i Talla Hasse, som har ruter til andre byer i det sydlige USA : Talla Hasse Regional Airport og Tallahassee Commercial Airport.