Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tallahassee

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tallahassee inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tallahassee miniguide

Billeje Tallahassee

Biludlejning Tallahassee

Tallahassee er hovedstaden i staten Florida. Det er beliggende i statens nordvestlige hjørne, mellem Pensacola (vestkysten) og Jacksonville (på østkysten). Navnet er indisk og kan oversættes som “gamle by”, selv om det ikke var grundlagt før 1824. Med sine 171.922 indbyggere (2008) er Tallahassee en storby af amerikanske standarder, men i hovedstadsområdet bor næsten 360.000 mennesker. 

Blandt attraktionerne i Tallahassee er “The Old Capitol” – den gamle Senatet bygning, der i 1978 blev erstattet med “The New Capitol,” og er nu et museum.

Ellers Natural Park Wakulla Springs en populær destination. Her var nogle af de første Tarzan-film (med Johnny Weissmuller i titelrollen) registreres. Den Pebble Hill Plantation tilhører byens attraktioner. Det var oprindeligt en typisk Southern bomuld beplantning – der nu fungerer som museum.

Der er to regionale lufthavne i Talla Hasse, som har ruter til andre byer i det sydlige USA : Talla Hasse Regional Airport og Tallahassee Commercial Airport.

Dansk