Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Grand Forks

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grand Forks inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grand Forks miniguide

Billeje Grand Forks

Biludlejning Grand Forks

Grand Forks er en by i den nordlige amerikanske stat North Dakota, og er sammenløbet af Red Lake River og Red River mødes. Grand Forks er også i nærheden af grænsen til Canada .Byen har 55.700 indbyggere, som skønnes at forstæderne, stigende befolkning på omkring 100.000 (2009).

Grand Forks kulturelle arenaer er først og fremmest, North Dakota Museum of Art, et kunstmuseum med udstillinger af regionale, nationale og internationale kunst. Du kan også se den moderne indiske kunst. Chester Fritz Auditorium er et kulturelt samlingspunkt, der er vært koncerter, skuespil, Broadway shows, foredrag, osv.

I nærheden Downtown Grand Forks er den ældste del – med mange historiske bygninger. Den fastslog den populære udendørs markeder i sommer.

Byen har ogs gode indkøbsmuligheder, restauranter og natteliv steder samt flere parker og grønne områder. I Grand Forks Park District er en golfbane, udendørs / indendørs skøjtebane, tennisbaner og swimmingpool.

Grand Forks den internationale lufthavn ligger 8 km nordvest for centrum.

Dansk