Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Grand Forks

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grand Forks inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grand Forks miniguide

Billeje Grand Forks
Biludlejning Grand Forks

Grand Forks er en by i den nordlige amerikanske stat North Dakota, og er sammenløbet af Red Lake River og Red River mødes. Grand Forks er også i nærheden af grænsen til Canada. Byen har 55.700 indbyggere, som skønnes at forstæderne, stigende befolkning på omkring 100.000 (2009).

Grand Forks kulturelle arenaer er først og fremmest, North Dakota Museum of Art, et kunstmuseum med udstillinger af regionale, nationale og internationale kunst. Du kan også se den moderne indiske kunst. Chester Fritz Auditorium er et kulturelt samlingspunkt, der er vært koncerter, skuespil, Broadway shows, foredrag, osv.

I nærheden Downtown Grand Forks er den ældste del – med mange historiske bygninger. Den fastslog den populære udendørs markeder i sommer.

Byen har ogs gode indkøbsmuligheder, restauranter og natteliv steder samt flere parker og grønne områder. I Grand Forks Park District er en golfbane, udendørs / indendørs skøjtebane, tennisbaner og swimmingpool.

Grand Forks den internationale lufthavn ligger 8 km nordvest for centrum.