Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Grand Forks Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grand Forks Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grand Forks Lufthavn miniguide

Billeje Grand Forks Lufthavn
Biludlejning Grand Forks Lufthavn

Grand Forks lufthavn ligger 8 km nordvest for Grand Forks. Det er også kendt som Mark Andrews International Airport efter en senator fra North Dakota. Der er ingen offentlig transport mellem lufthavnen og Grand Forks, men mange hoteller tilbyder shuttle service. Bilen udlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen Hertz, Avis, Alamo og National.

I 2009 var 96.491 passagerer besøgt lufthavnen. Delta og Allegiant Air er de flyselskaber, der flyver fra Grand Forks lufthavn. Det er kun muligt at rejse til destinationer inden for USA.

Cross Winds Restaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Cross Winds gavebutik har et lille udvalg af gaver, lokale produkter, bøger og magasiner. Lufthavnen tilbyder gratis internetadgang. Clarion Inn ligger i lufthavnen.