Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Grand Forks Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grand Forks Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grand Forks Lufthavn miniguide

Billeje Grand Forks Lufthavn

Biludlejning Grand Forks Lufthavn

Grand Forks lufthavn ligger 8 km nordvest for Grand Forks. Det er også kendt som Mark Andrews International Airport efter en senator fra North Dakota. Der er ingen offentlig transport mellem lufthavnen og Grand Forks, men mange hoteller tilbyder shuttle service. Bilen udlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen Hertz, Avis, Alamo og National.

I 2009 var 96.491 passagerer besøgt lufthavnen. Delta og Allegiant Air er de flyselskaber, der flyver fra Grand Forks lufthavn. Det er kun muligt at rejse til destinationer inden for USA .

Cross Winds Restaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Cross Winds gavebutik har et lille udvalg af gaver, lokale produkter, bøger og magasiner. Lufthavnen tilbyder gratis internetadgang. Clarion Inn ligger i lufthavnen.

Dansk