Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santa Barbara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santa Barbara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santa Barbara miniguide

Billeje Santa Barbara

Biludlejning Santa Barbara

Santa Barbara er en populær turistby med ca. 100.000 indbyggere i delstaten Californien i USA . Beliggende på kysten i et område med middelhavsklima – som derfor er kendt som den amerikanske Riviera. “

Santa Barbara har flere interessante museer at præsentere – herunder Santa Barbara Museum of Natural History og Art Museum Santa Barbara Museum of Art. Blandt de andre seværdigheder til den smukke botaniske haver og Zoo Santa Barbara Zoo er nævnt.

Ellers er det primært klima og de mange rekreative tilbud i og omkring byen, der tiltrækker turister, især dem strandene, hvor East Beach er den mest populære. Også aktiviteter såsom surfing, paragliding, golf og kajaksejlads, der er gode muligheder her.

 Ved større arrangementer, er Santa Barbara International Film Festival bedst kendte. Det holdes hvert år i januar / februar.

Lufthavn Santa Barbara lufthavn ligger 11 km vest for Santa Barbara centrum.

Dansk