Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santa Barbara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santa Barbara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santa Barbara miniguide

Billeje Santa Barbara
Biludlejning Santa Barbara

Santa Barbara er en populær turistby med ca. 100.000 indbyggere i delstaten Californien i USA. Beliggende på kysten i et område med middelhavsklima – som derfor er kendt som den amerikanske Riviera. “

Santa Barbara har flere interessante museer at præsentere – herunder Santa Barbara Museum of Natural History og Art Museum Santa Barbara Museum of Art. Blandt de andre seværdigheder til den smukke botaniske haver og Zoo Santa Barbara Zoo er nævnt.

Ellers er det primært klima og de mange rekreative tilbud i og omkring byen, der tiltrækker turister, især dem strandene, hvor East Beach er den mest populære. Også aktiviteter såsom surfing, paragliding, golf og kajaksejlads, der er gode muligheder her.

 Ved større arrangementer, er Santa Barbara International Film Festival bedst kendte. Det holdes hvert år i januar / februar.

Lufthavn Santa Barbara lufthavn ligger 11 km vest for Santa Barbara centrum.