Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje San Francisco

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Francisco inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Francisco miniguide

Billeje San Francisco

Biludlejning San Francisco

San Francisco er et populært rejsemål med lejebiler, og byen er et godt udgangspunkt for spændende udflugter og dagture i området. Mange turister vælger også en envejs-biludlejning i USA – for at køre fra by til by og for at se mere af staten. 

San Francisco

San Francisco ligger på USAs vestkyst i Californien, og er en populær turistdestination med omkring 879. 166 indbyggere (2019). Selve byen ligger på en ø mellem Stillehavet og San Francisco-bugten. 

San Francisco er den fjerdestørste by i Californien, og storbyområdet har en befolkning på 4, 6 millioner. 

Golden Gate Bridge er byens mest berømte vartegn, og San Francisco er kendt for sin varierede arkitektur – ud over sporvogne, stejle bakker og Chinatown-området. Lige uden for San Francisco kan du finde fængselsøen Alcatraz – som i dag er et museum. 

Twin Peaks, de to bakker, ligger tæt på centrum, og herfra har man en fantastisk udsigt over San Francisco og byens omgivelser. Twin Peaks måler 281 meter over havet og er et yndet sted blandt turister. 

Havnedistriktet Fisherman’s Wharf er også et populært turistområde i San Francisco. Her kan du finde Pier 39, hvor du blandt andre seværdigheder kan se søløver svømme. Fisherman’s Wharf er også kendt for fine fiskerestauranter, og du kan finde en række butikker, caféer, gallerier og museer her. 

Lufthavnen

San Francisco International Airport (SFO) ligger 22 km (13.6 mil) syd for byens centrum og betjener omkring 44 millioner passagerer om året. Du kan finde det dedikerede Car Rental Center 3,7 km (2.2 mil) nord for lufthavnsterminalen. Her kan du finde en række forskellige biludlejningsselskabers konterer, herunder Budget, Alamo, Hertz, National, Enterprise og Thrifty. 

Trafik

USA har et veludviklet vejnet og gode landeveje. Landets kørekultur er behagelig, og skiltningen er god. Interstate Highways er nationale motorveje mellem staterne og er en del af National Highways. 

Hastighedsgrænserne i USA er i miles per time (mph) og er fastlagt af de forskellige stater. De fleste af motorvejene har en hastighedsgrænse mellem 65 mph og 75 mph, hvilket er lig med 104 km/t og 120 km/t. 

Trafikreglerne i USA afgøres af hver stat, men generelt er de meget som dem i Danmark

USAs alkoholgrænse er 0, 8, så en smule højere end i Danmark. 

Det er altid en god ide at have mønter med, når du er ude at køre, da du skal betale vejafgift nogle steder. 

Hvis du bliver stoppet af politiet undervejs, skal du forholde dig rolig og holde dine hænder synlige på rattet. 

Bortset fra det, skal du huske, at der altid er meget trafik i de store byer, især i myldretiden. 

Der er en række parkeringspladser og garager i San Francisco, og parkeringsgarager med overvågningskameraer er det dyreste alternativ. Det anbefales dog, at du ikke skal parkere din bil i en garage natten over, men snarere spørger hotellet, om de tilbyder gæsteparkering. 

Køretips

Hvis du lejer en bil i San Francisco, kan det være dejligt at tage en dagstur til Monterey Bay Aquarium, der ligger 186 km (115.5 mil) syd for San Francisco. Her kan du blandt andet se klumpfisk, store hvide hajer, pingviner og blæksprutter. Akvariet er en fremragende attraktion til hele familien. 

Et andet alternativ er at besøge Yosemite National Park, der ligger (457 mil) 284 km øst for San Francisco. Nationalparken er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarvsteder, og får 4 millioner besøgende årligt. 

Yosemite National Park har adskillige gode udsigtspunkter, og området består af høje bjerge, gigantiske sequoia træer, vandfald og søer. Du kan også finde et besøgscenter i nationalparken. 

Hvis du gerne vil, er det også muligt at hente lejebilen i San Francisco, og derefter returnere den til en anden by for et ekstra gebyr. Hvis du vil køre fra San Francisco til Los Angeles, vil det tage dig ca. 5 timer og 40 minutter på motorvejen. 

Hvis du hellere vil køre sydpå ad kystvejen, anbefales et stop i Santa Barbara på vej til Los Angeles. Santa Barbara har omkring 90 000 indbyggere (2013) og er kendt for sine strande og spansk arkitektur. Bortset fra det har byen et naturhistorisk museum og en zoologisk have med over 600 arter.

Dansk