Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje San Francisco

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Francisco inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Francisco miniguide

Billeje San Francisco
Biludlejning San Francisco

San Francisco er et populært rejsemål med lejebiler, og byen er et godt udgangspunkt for spændende udflugter og dagture i området. Mange turister vælger også en envejs-biludlejning i USA – for at køre fra by til by og for at se mere af staten. 

San Francisco

San Francisco ligger på USAs vestkyst i Californien, og er en populær turistdestination med omkring 879. 166 indbyggere (2019). Selve byen ligger på en ø mellem Stillehavet og San Francisco-bugten. 

San Francisco er den fjerdestørste by i Californien, og storbyområdet har en befolkning på 4, 6 millioner. 

Golden Gate Bridge er byens mest berømte vartegn, og San Francisco er kendt for sin varierede arkitektur – ud over sporvogne, stejle bakker og Chinatown-området. Lige uden for San Francisco kan du finde fængselsøen Alcatraz – som i dag er et museum. 

Twin Peaks, de to bakker, ligger tæt på centrum, og herfra har man en fantastisk udsigt over San Francisco og byens omgivelser. Twin Peaks måler 281 meter over havet og er et yndet sted blandt turister. 

Havnedistriktet Fisherman’s Wharf er også et populært turistområde i San Francisco. Her kan du finde Pier 39, hvor du blandt andre seværdigheder kan se søløver svømme. Fisherman’s Wharf er også kendt for fine fiskerestauranter, og du kan finde en række butikker, caféer, gallerier og museer her. 

Lufthavnen

San Francisco International Airport (SFO) ligger 22 km (13.6 mil) syd for byens centrum og betjener omkring 44 millioner passagerer om året. Du kan finde det dedikerede Car Rental Center 3,7 km (2.2 mil) nord for lufthavnsterminalen. Her kan du finde en række forskellige biludlejningsselskabers konterer, herunder Budget, Alamo, Hertz, National, Enterprise og Thrifty. 

Trafik

USA har et veludviklet vejnet og gode landeveje. Landets kørekultur er behagelig, og skiltningen er god. Interstate Highways er nationale motorveje mellem staterne og er en del af National Highways. 

Hastighedsgrænserne i USA er i miles per time (mph) og er fastlagt af de forskellige stater. De fleste af motorvejene har en hastighedsgrænse mellem 65 mph og 75 mph, hvilket er lig med 104 km/t og 120 km/t. 

Trafikreglerne i USA afgøres af hver stat, men generelt er de meget som dem i Danmark

USAs alkoholgrænse er 0, 8, så en smule højere end i Danmark. 

Det er altid en god ide at have mønter med, når du er ude at køre, da du skal betale vejafgift nogle steder. 

Hvis du bliver stoppet af politiet undervejs, skal du forholde dig rolig og holde dine hænder synlige på rattet. 

Bortset fra det, skal du huske, at der altid er meget trafik i de store byer, især i myldretiden. 

Der er en række parkeringspladser og garager i San Francisco, og parkeringsgarager med overvågningskameraer er det dyreste alternativ. Det anbefales dog, at du ikke skal parkere din bil i en garage natten over, men snarere spørger hotellet, om de tilbyder gæsteparkering. 

Køretips

Hvis du lejer en bil i San Francisco, kan det være dejligt at tage en dagstur til Monterey Bay Aquarium, der ligger 186 km (115.5 mil) syd for San Francisco. Her kan du blandt andet se klumpfisk, store hvide hajer, pingviner og blæksprutter. Akvariet er en fremragende attraktion til hele familien. 

Et andet alternativ er at besøge Yosemite National Park, der ligger (457 mil) 284 km øst for San Francisco. Nationalparken er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarvsteder, og får 4 millioner besøgende årligt. 

Yosemite National Park har adskillige gode udsigtspunkter, og området består af høje bjerge, gigantiske sequoia træer, vandfald og søer. Du kan også finde et besøgscenter i nationalparken. 

Hvis du gerne vil, er det også muligt at hente lejebilen i San Francisco, og derefter returnere den til en anden by for et ekstra gebyr. Hvis du vil køre fra San Francisco til Los Angeles, vil det tage dig ca. 5 timer og 40 minutter på motorvejen. 

Hvis du hellere vil køre sydpå ad kystvejen, anbefales et stop i Santa Barbara på vej til Los Angeles. Santa Barbara har omkring 90 000 indbyggere (2013) og er kendt for sine strande og spansk arkitektur. Bortset fra det har byen et naturhistorisk museum og en zoologisk have med over 600 arter.