Biludlejning San Francisco

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje San Francisco

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Francisco inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Francisco miniguide

Billeje San Francisco

Biludlejning San Francisco

San Francisco er beliggende i staten Californien og har ca. 745.000 indbyggere. Men det er den største by i et stort byområde omkring San Francisco Bay, som alle er af opholdet for 7 millioner mennesker. Oprindeligt San Francisco by bygget på flere øer – og også Fallao Islands, ca 40 km ud i Stillehavet, der hører til byen.

Det nok mennesker forbinder med San Francisco, er kult status af byen var hippie bevægelse i 1960 – og 1970’s – og den vigtige rolle byen og omkringliggende område har spillet i udviklingen af internettet. Stadig repræsenterer Silicon Valley, lidt længere mod syd i San Francisco Bay, den største samling af computerteknologi virksomheder i verden.

Blandt de største attraktioner i San Francisco, finder vi den særlige sporvogn system (svævebaner), som har været i drift siden 1873, Golden Gate Bridge (som i sin tid var verdens længste hængebro – og stadig er byens mest berømte vartegn), Transamerica Pyramid (en 260 m høj pyramide-formet skyskraber) – og fængslet øen Alcatraz i San Francisco Bay. Det ophørte med at eksistere som et fængsel ø i 1963 og er nu i fængsel museum med daglig passagerflyvninger til og fra San Francisco.Øen har været et centralt arena for mange berømte film.

Den største lufthavn i området er San Francisco International Airport , der ligger i San Mateo County – 21 miles syd for San Francisco.