Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje San Francisco Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Francisco Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Francisco Lufthavn miniguide

Billeje San Francisco Lufthavn
Biludlejning San Francisco Lufthavn

San Francisco International Airport (SFO) er placeret 21 km syd for San Francisco i USA. Der er både bus og togforbindelse mellem lufthavnen og San Francisco. Der er i alt 17 forskellige biludlejning selskab beliggende lige ud for obligationer på lageret terminal 1 og 2. Blandt de virksomheder repræsenteret, er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox renate en bil, Hertz, National og Thrifty.

37.405.467 besøgte San Francisco Airport i 2008 at gøre det til en af de 25 største lufthavne i verden. Det er et knudepunkt for United Airlines og Virgin America.Lufthavnen har fire terminaler, hvoraf den ene er til internationale destinationer. Fra San Francisco, en rejse til byer i Europa, Asien, Latinamerika og Canada.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er godt for alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM, medicinsk kontorer, hår, brusere, forretnings-og konferencecenter og et akvarium. Der er flere hoteller tæt på lufthavnen, herunder Holiday Inn San Francisco International Airport North.