Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aspen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aspen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aspen miniguide

Billeje Aspen

Biludlejning Aspen

Aspen er beliggende i amtet Pitkin County, staten Colorado, og har omkring 6000 indbyggere. Byen ligger 1800 meter over havets overflade på Rocky Mountains, og er kendt for at være en af USA’s mest populære skisportssteder.Aspen er omgivet af bjerge og naturområder på tre sider: Red Mountain mod nord, Smugler Mountain mod øst og Aspen Mountain mod syd. Der er fire resorts i området – hvor alle skilifte og store stier. Man kan også gøre brug af hjemmesiden ski og snowboard skole, for dem der ønsker det.

Aspen var en mineby i 1880’erne, og her var verdens største sølv klump fundet – i hele 935 kg.

Turisme er den vigtigste levebrød, og mange berømtheder ferie her. I centrum er der   butikker med mærker som Ralph Lauren, Dior, etc.Byen er også berømt for sin fine hoteller, gode restauranter og livlige natteliv.

Aspen Art Museum er en af de turistattraktioner i byen, med udstillinger af moderne samtidskunst. Music Festival Aspen Music Festival afholdes hver sommer – og har stor opbakning.

I sommeren kan du vandre i den smukke natur, eller drage fordel af aktiviteter som ridning, river rafting, lystfiskeri eller deltage i kajak ture.

Aspen / Pitkin County Lufthavn er ca. 5 km vest for centrum.

Dansk