Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aspen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aspen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aspen miniguide

Billeje Aspen
Biludlejning Aspen

Aspen er beliggende i amtet Pitkin County, staten Colorado, og har omkring 6000 indbyggere. Byen ligger 1800 meter over havets overflade på Rocky Mountains, og er kendt for at være en af USA’s mest populære skisportssteder.Aspen er omgivet af bjerge og naturområder på tre sider: Red Mountain mod nord, Smugler Mountain mod øst og Aspen Mountain mod syd. Der er fire resorts i området – hvor alle skilifte og store stier. Man kan også gøre brug af hjemmesiden ski og snowboard skole, for dem der ønsker det.

Aspen var en mineby i 1880’erne, og her var verdens største sølv klump fundet – i hele 935 kg.

Turisme er den vigtigste levebrød, og mange berømtheder ferie her. I centrum er der   butikker med mærker som Ralph Lauren, Dior, etc.Byen er også berømt for sin fine hoteller, gode restauranter og livlige natteliv.

Aspen Art Museum er en af de turistattraktioner i byen, med udstillinger af moderne samtidskunst. Music Festival Aspen Music Festival afholdes hver sommer – og har stor opbakning.

I sommeren kan du vandre i den smukke natur, eller drage fordel af aktiviteter som ridning, river rafting, lystfiskeri eller deltage i kajak ture.

Aspen / Pitkin County Lufthavn er ca. 5 km vest for centrum.