Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Baltimore

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Baltimore inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Baltimore miniguide

Billeje Baltimore

Biludlejning Baltimore

Baltimore er en af USA’s vigtigste havne og er beliggende i det nordøstlige del af landet på Atlanterhavskysten. Baltimore er den største by i staten Maryland – med 640.000 indbyggere i centrum. Byområde har ca 2,7 millioner indbyggere.

Baltimore har mange attraktioner og seværdigheder, og “Inner Harbour” i midten er det mest besøgte site i byen. Her finder du “Harbor Sted & The Gallery” – byens førende shoppingcenter med restauranter, natteliv og underholdning.

Andre attraktioner i byen omfatte Baltimore katedral fra 1800-tallet, Fort McHenry – slottet fra 1776, Baltimore Museum of Art – heriblandt værker af Matisse, Picasso og Van Gogh, Maryland Science Center – et science center med interaktive udstillinger og planetariet, Zoologisk Have, Maryland Zoo og byens store akvarium med delfin shows.

Observationen dæk “Top of The World” er også en af de mest attraktive destinationer. Det er 27 etage i World Trade Center, og herfra har man 360 graders panorama udsigt over byen.

Den nærmeste lufthavn er Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport , der ligger 12,6 km syd for centrum

Dansk