Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Baltimore

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Baltimore inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Baltimore miniguide

Billeje Baltimore
Biludlejning Baltimore

Baltimore er en af USA’s vigtigste havne og er beliggende i det nordøstlige del af landet på Atlanterhavskysten. Baltimore er den største by i staten Maryland – med 640.000 indbyggere i centrum. Byområde har ca 2,7 millioner indbyggere.

Baltimore har mange attraktioner og seværdigheder, og “Inner Harbour” i midten er det mest besøgte site i byen. Her finder du “Harbor Sted & The Gallery” – byens førende shoppingcenter med restauranter, natteliv og underholdning.

Andre attraktioner i byen omfatte Baltimore katedral fra 1800-tallet, Fort McHenry – slottet fra 1776, Baltimore Museum of Art – heriblandt værker af Matisse, Picasso og Van Gogh, Maryland Science Center – et science center med interaktive udstillinger og planetariet, Zoologisk Have, Maryland Zoo og byens store akvarium med delfin shows.

Observationen dæk “Top of The World” er også en af de mest attraktive destinationer. Det er 27 etage i World Trade Center, og herfra har man 360 graders panorama udsigt over byen.

Den nærmeste lufthavn er Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport, der ligger 12,6 km syd for centrum