Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Boston

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boston inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boston miniguide

Billeje Boston
Biludlejning Boston

Boston ligger nordøst for USA og er hovedstad og største by i staten Massachsetts.Byen har    indbyggere, er regionens kommercielle og kulturelle centrum.Boston blev grundlagt i 1630 og er et af de ældste i landet.

Byen har en række af berømte universiteter, og er et populært rejsemål for turister – med over 12 millioner besøgende årligt.

En af de mest populære turistattraktioner i Bostons Skywalk Observatory – byens synspunkter sted i toppen af Prudential Tower – hvor det har 360 graders panoramaudsigt.Der er også den populære restaurant “Top of the Hub.”   De Museum of Fine Arts har mange besøgende – med en af de største kunstsamlinger fra Asien, hvor man også kan se de egyptiske mumier.

Byens turist attraktion for hele familien er Museum of Science – med interaktive udstillinger og laser shows, IMAX biografer og Planetarium.

I Boston er også JFK Memorial Museum & Library – Museum dedikeret til John F. Kennedy, med fokus på hans liv og karriere.

Byens lufthavn – Logan International Airport – ligger 5 km øst for centrum.