Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Boston

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boston inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boston miniguide

Billeje Boston

Biludlejning Boston

Boston ligger nordøst for USA og er hovedstad og største by i staten Massachsetts.Byen har    indbyggere, er regionens kommercielle og kulturelle centrum.Boston blev grundlagt i 1630 og er et af de ældste i landet.

Byen har en række af berømte universiteter, og er et populært rejsemål for turister – med over 12 millioner besøgende årligt.

En af de mest populære turistattraktioner i Bostons Skywalk Observatory – byens synspunkter sted i toppen af Prudential Tower – hvor det har 360 graders panoramaudsigt.Der er også den populære restaurant “Top of the Hub.”   De Museum of Fine Arts har mange besøgende – med en af de største kunstsamlinger fra Asien, hvor man også kan se de egyptiske mumier.

Byens turist attraktion for hele familien er Museum of Science – med interaktive udstillinger og laser shows, IMAX biografer og Planetarium.

I Boston er også JFK Memorial Museum & Library – Museum dedikeret til John F. Kennedy, med fokus på hans liv og karriere.

Byens lufthavn – Logan International Airport – ligger 5 km øst for centrum.

Dansk