Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Boston Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boston Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boston Lufthavn miniguide

Billeje Boston Lufthavn
Biludlejning Boston Lufthavn

(Boston) Logan International Airport (BOS) er placeret 6 km nordøst for Boston. Der er gode transportforbindelser mellem Boston og lufthavnen, det vil gå med bus, tog og metro.

The Water Transportation Bus Service 66 er en bus, der går til en havn i lufthavnen, hvor det er muligt at gå videre med båd. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enter Prize, Hertz, National og Thrifty,

Boston Airport er en af de 20 travleste lufthavne i USA med 26.102.651 passagerer i 2008 og nummer 12, når det kommer til lufthavnen med de mest internationale passagerer i USA. Den består af fire terminaler, og der er en shuttle bus mellem dem.Alle internationale destinationer går fra terminal E. Ud over amerikanske luftfartsselskaber betjener det også virksomheder som British Airways, Lufthansa, Air France og meget mere.

Udvælgelsen af butikker, caféer, restauranter og barer er meget gode. Andre faciliteter ved Boston Airport er en legeplads, et museum, en spa-og skønhedssalon, medicinsk center, bank og trådløst internet. Hotellerne Harborside Hyatt Conference Center & Hotel, Embassy Suites Hotel Boston Logan Airport og Hilton Boston Logan Airport Hotel, der ligger på lufthavnsområdet, og alle har mødelokaler.