Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Boston Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boston Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boston Lufthavn miniguide

Billeje Boston Lufthavn

Biludlejning Boston Lufthavn

(Boston) Logan International Airport (BOS) er placeret 6 km nordøst for Boston .Der er gode transportforbindelser mellem Boston og lufthavnen, det vil gå med bus, tog og metro.

The Water Transportation Bus Service 66 er en bus, der går til en havn i lufthavnen, hvor det er muligt at gå videre med båd. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enter Prize, Hertz, National og Thrifty,

Boston Airport er en af de 20 travleste lufthavne i USA med 26.102.651 passagerer i 2008 og nummer 12, når det kommer til lufthavnen med de mest internationale passagerer i USA . Den består af fire terminaler, og der er en shuttle bus mellem dem.Alle internationale destinationer går fra terminal E. Ud over amerikanske luftfartsselskaber betjener det også virksomheder som British Airways, Lufthansa, Air France og meget mere.

Udvælgelsen af butikker, caféer, restauranter og barer er meget gode. Andre faciliteter ved Boston Airport er en legeplads, et museum, en spa-og skønhedssalon, medicinsk center, bank og trådløst internet. Hotellerne Harborside Hyatt Conference Center & Hotel, Embassy Suites Hotel Boston Logan Airport og Hilton Boston Logan Airport Hotel, der ligger på lufthavnsområdet, og alle har mødelokaler.

Dansk