Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje St. Louis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i St. Louis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

St. Louis Lufthavn miniguide

Billeje St. Louis Lufthavn
Biludlejning St. Louis Lufthavn

Lambert-St. Louis International Airport (STL) er placeret 21 km nordvest for St. Louis. Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og St. Louis Airport. De biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen Alamo, Avis Budget, Hertz, Enterprise, og National Trifty.

14.431.471 passagerer benyttede St. Louis Airport i 2008, som er den største i staten Missouri. Bortset fra Canada, så der er kun indenlandske flyvninger fra St. Louis Airport.Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet af shuttle bus.

St. Louis Airport har et godt udvalg af caféer, restauranter og barer. Der er nogle butikker i lufthavnen, men ingen skat. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus, massage og business center. Det er et godt udvalg af hoteller nær lufthavnen, det nærmeste er St. Louis Airport Marriott, som også har et konferencecenter.