Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje St. Louis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i St. Louis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

St. Louis Lufthavn miniguide

Billeje St. Louis Lufthavn

Biludlejning St. Louis Lufthavn

Lambert-St. Louis International Airport (STL) er placeret 21 km nordvest for St. Louis. Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og St. Louis Airport. De biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen Alamo, Avis Budget, Hertz, Enterprise, og National Trifty.

14.431.471 passagerer benyttede St. Louis Airport i 2008, som er den største i staten Missouri. Bortset fra Canada , så der er kun indenlandske flyvninger fra St. Louis Airport.Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet af shuttle bus.

St. Louis Airport har et godt udvalg af caféer, restauranter og barer. Der er nogle butikker i lufthavnen, men ingen skat. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus, massage og business center. Det er et godt udvalg af hoteller nær lufthavnen, det nærmeste er St. Louis Airport Marriott, som også har et konferencecenter.

Dansk