Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fresno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fresno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fresno miniguide

Billeje Fresno

Biludlejning Fresno – Foto: © Qymekkam

Fresno er en by i staten Californien i San Joaquin Valley. Det har omkring 500.000 indbyggere (2009). Det er beliggende ca. 300 km sydøst for San Francisco , og er amtet sæde i Fresno County.

Fresno blev grundlagt i 1872, og 40% af befolkningen er spansktalende. Byen er kendt for at have over 300 solskinsdage om året.

Nogle af de mest populære turistattraktioner i Fresno er “Fresno Metropolitan Museum of Art og Videnskab” – en interessant videnskab og kunst museum, “Fresno Art Museum” – en moderne kunstmuseum, der også viser film og værter foredrag og koncerter, “Old Fresno Water Tower “- byens gamle vandtårn fra 1894, og” African American Cultural og Historical Museum “- som fortæller de besøgende om den lokale afrikansk-amerikansk kultur med dets permanente og skiftende udstillinger.

Yosemite National Park (beliggende i Sierra Nevada bjergkæde) er placeret 97 km fra Fresno, og er kendt for sin granit klipper, tårnende vandfald, floder og mammut træer. Nationalparken er en stor turistattraktion og er noteret på UNESCO’s World Heritage List.

Byens lufthavn – Fresno Yosemite International Airport – 7 km nordøst for centrum.

Dansk