Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fresno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fresno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fresno miniguide

Billeje Fresno
Biludlejning Fresno – Foto: © Qymekkam

Fresno er en by i staten Californien i San Joaquin Valley. Det har omkring 500.000 indbyggere (2009). Det er beliggende ca. 300 km sydøst for San Francisco, og er amtet sæde i Fresno County.

Fresno blev grundlagt i 1872, og 40% af befolkningen er spansktalende. Byen er kendt for at have over 300 solskinsdage om året.

Nogle af de mest populære turistattraktioner i Fresno er “Fresno Metropolitan Museum of Art og Videnskab” – en interessant videnskab og kunst museum, “Fresno Art Museum” – en moderne kunstmuseum, der også viser film og værter foredrag og koncerter, “Old Fresno Water Tower “- byens gamle vandtårn fra 1894, og” African American Cultural og Historical Museum “- som fortæller de besøgende om den lokale afrikansk-amerikansk kultur med dets permanente og skiftende udstillinger.

Yosemite National Park (beliggende i Sierra Nevada bjergkæde) er placeret 97 km fra Fresno, og er kendt for sin granit klipper, tårnende vandfald, floder og mammut træer. Nationalparken er en stor turistattraktion og er noteret på UNESCO’s World Heritage List.

Byens lufthavn – Fresno Yosemite International Airport – 7 km nordøst for centrum.