Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fresno Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fresno Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fresno Lufthavn miniguide

Billeje Fresno Lufthavn
Biludlejning Fresno Lufthavn

Fresno Yosemite International Airport (FAT) er placeret lige nord for downtown Fresno og 97 miles fra Yosemite National Park.Det er dårlig offentlig transport, men den korte afstand til centrum af Fresno tillade taxaer er et godt alternativ. De biludlejningsselskaber, der er til stede i lufthavnen, Hertz og Enterprise.

I 2007 besøgte 1.382 tusind passagerer Fresno Lufthavn. Bortset fra Mexico, er alle destinationer fra Fresno nationale og går primært til byer i det vestligeUSA. Lufthavnen er ved at bygge en stor solenergi kompleks, vil give den vedvarende energi.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er godt på Fresno Lufthavn. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang. Airport Holiday Inn Airport og Piccadilly Inn ligger lige i nærheden af lufthavnen.