Biludlejning Fresno Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Fresno Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fresno Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fresno Lufthavn miniguide

Billeje Fresno Lufthavn

Biludlejning Fresno Lufthavn

Fresno Yosemite International Airport (FAT) er placeret lige nord for downtown Fresno og 97 miles fra Yosemite National Park.Det er dårlig offentlig transport, men den korte afstand til centrum af Fresno tillade taxaer er et godt alternativ. De biludlejningsselskaber, der er til stede i lufthavnen, Hertz og Enterprise.

I 2007 besøgte 1.382 tusind passagerer Fresno Lufthavn. Bortset fra Mexico , er alle destinationer fra Fresno nationale og går primært til byer i det vestligeUSA . Lufthavnen er ved at bygge en stor solenergi kompleks, vil give den vedvarende energi.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er godt på Fresno Lufthavn. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang. Airport Holiday Inn Airport og Piccadilly Inn ligger lige i nærheden af lufthavnen.