Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Long Beach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Long Beach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Long Beach miniguide

Billeje Long Beach
Biludlejning Long Beach

Long Beach er en by i staten Californien, og er placeret på U. S. Stillehavet kyst. Det er beliggende ca. 35 km syd for Los Angeles, og har 470.000 indbyggere (2008).Long Beach har en af verdens største havne og er også kendt for sin olieindustri.

Byen har stor turisme, med 5 millioner besøgende årligt. Det er måske først og fremmest sit behagelige klima, smukke sandstrande og gode bademuligheder, dertiltrækker flest friegæster her.

Skibet Queen Mary er en stor turistattraktion, som har været på havnen siden 1969, og i dag et maritimt museum. Long Beach Museum of Art er også et besøg værd – et kunstmuseum beliggende på en bakke – med smuk udsigt over Stillehavet. Museet har både permanente og midlertidige skabt udstillinger af både europæiske og amerikanske kunstnere.

I modsat fald Long Beach tilbyder turister god shopping i trendy butikker, travle natteliv med pubber, restauranter og natklubber, golfbaner, et akvarium og kunstgallerier.

Den berømte Disneyland (i byen Anaheim) er kun en halv times kørsel fra Long Beach.

Byens lufthavn – Long Beach Lufthavn – ligger 8 km nord for centrum.