Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Long Beach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Long Beach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Long Beach miniguide

Billeje Long Beach

Biludlejning Long Beach

Long Beach er en by i staten Californien, og er placeret på U. S. Stillehavet kyst. Det er beliggende ca. 35 km syd for Los Angeles , og har 470.000 indbyggere (2008).Long Beach har en af verdens største havne og er også kendt for sin olieindustri.

Byen har stor turisme, med 5 millioner besøgende årligt. Det er måske først og fremmest sit behagelige klima, smukke sandstrande og gode bademuligheder, dertiltrækker flest friegæster her.

Skibet Queen Mary er en stor turistattraktion, som har været på havnen siden 1969, og i dag et maritimt museum. Long Beach Museum of Art er også et besøg værd – et kunstmuseum beliggende på en bakke – med smuk udsigt over Stillehavet. Museet har både permanente og midlertidige skabt udstillinger af både europæiske og amerikanske kunstnere.

I modsat fald Long Beach tilbyder turister god shopping i trendy butikker, travle natteliv med pubber, restauranter og natklubber, golfbaner, et akvarium og kunstgallerier.

Den berømte Disneyland (i byen Anaheim) er kun en halv times kørsel fra Long Beach.

Byens lufthavn – Long Beach Lufthavn – ligger 8 km nord for centrum.

Dansk