Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Milwaukee

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Milwaukee inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Milwaukee miniguide

Billeje Milwaukee

Biludlejning Milwaukee

Milwaukee er den største by i staten Wisconsin i USA , og har 605.000 indbyggere (2008).Byen er beliggende på Lake Michigan og er regionens kulturelle og økonomiske centrum.

Byen har mange turistattraktioner, og er kendt for sine museer, herregårde, bryggerier, haver og parker. Byen har gode indkøbsmuligheder, og Milwaukee har et pulserende natteliv med teater, kasino, restauranter og natklubber.

Et af byens unikke seværdigheder Tripoli Shrine Temple – en moské fra 1928, der er arkitektonisk inspireret af Indiens Taj Mahal. Art Museum »Milwaukee Art Museum er en anden milepæl med unik arkitektur – hvor de besøgende kan se værker af Degas, Monet, Picasso og Miro.

I Milwaukee er også en zoologisk have, en botanisk have og en Harley-Davidson Museum.

Byen har også flere årlige festivaler – herunder verdens største musikfestival “Summer Fest”, som finder sted i juni.

Den nærmeste lufthavn er General Mitchell International Airport , som ligger 13 km syd for centrum.

Dansk