Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Milwaukee Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Milwaukee Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Milwaukee Lufthavn miniguide

Billeje Milwaukee Lufthavn
Biludlejning Milwaukee Lufthavn – Foto: © Shawn Fynn

(Milwaukee) General Mitchell International (MKE) ligger 8 km syd for Milwaukee i USA. Der er god busforbindelse mellem lufthavnen og Milwaukee.Bilen selskaber beliggende i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

7.956.968 passagerer besøgte Milwaukee Airport i 2008. Lufthavnen er et knudepunkt for Midwest Airlines, AirTran Airways og Fragt Runners Express.  Milwaukee Airport er tjent med i alt 11 forskellige flyselskaber, der flyver til omkring 40 forskellige destinationer i USA. Lufthavnen er opkaldt efter general Billy Mitchell, som ofte betragtes som den U. S. Air Force Helt, og det er meget vigtigt for militære operationer.

Milwaukee Airport har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter. Der er flere butikker, herunder en Harley Davidson butik og én for brugte bøger. Andre faciliteter, en bank, posthus, business center, familie / babyrom og legeplads for børn. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste er Clarion Hotel Airport.