Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Milwaukee Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Milwaukee Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Milwaukee Lufthavn miniguide

Billeje Milwaukee Lufthavn

Biludlejning Milwaukee Lufthavn – Foto: © Shawn Fynn

(Milwaukee) General Mitchell International (MKE) ligger 8 km syd for Milwaukee i USA . Der er god busforbindelse mellem lufthavnen og Milwaukee.Bilen selskaber beliggende i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

7.956.968 passagerer besøgte Milwaukee Airport i 2008. Lufthavnen er et knudepunkt for Midwest Airlines, AirTran Airways og Fragt Runners Express.  Milwaukee Airport er tjent med i alt 11 forskellige flyselskaber, der flyver til omkring 40 forskellige destinationer i USA . Lufthavnen er opkaldt efter general Billy Mitchell, som ofte betragtes som den U. S. Air Force Helt, og det er meget vigtigt for militære operationer.

Milwaukee Airport har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter. Der er flere butikker, herunder en Harley Davidson butik og én for brugte bøger. Andre faciliteter, en bank, posthus, business center, familie / babyrom og legeplads for børn. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste er Clarion Hotel Airport.

Dansk