Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Denver

Hvis du planlægger en ferie eller et ophold i Denver, behøver du ikke at bekymre dig, for der er et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer at vælge imellem. Køretøjerne er klassiske, pæne, prisoverkommelige og pålidelige. Der er biludlejning i og omkring lufthavnen og også online. At leje en bil er virkelig let og hurtigt. 

Guide til Denver

Billeje Denver
Biludlejning Denver

Byen og området omkring Denver er et fantastisk sted, og hovedstaden i delstaten Colorado, USA. Det er en af de hurtigst voksende byer i USA. Den ligger mellem Southern Rocky Mountain Front med Cheyenne, Wyoming mod nord og Albuquerque, New Mexico mod syd. Dette er en kulturel by med de mest unikke byparker i landet, inklusive den spektakulære Red Rocks Park & Amphitheatre. Byer i nærheden af Denver inkluderer Aurora, Colorado Springs og Wichita. 

Befolkningen i Denver skønnes til at være omkring 716.492, hvilket gør den til den 19. mest folkerige by i USA. Det er en af de byer, der har vist en stor vækstrate siden folketællingen i 2010. Det er et dejligt sted at besøge, fordi her er vidunderlige museer/kulturelle institutioner som f.eks. det moderne kunstmuseum, der er kendt for sin samling af naturlige værker og hjem for den berømte Titanic-overlevende Molly Brown. Denver er også et springbræt til de omkringliggende Rocky Mountains skisportssteder. 

Denver har et gennemsnit på 300 solskinsdage. Beliggende øst for den store bjergkæde har Denver en varm og tør atmosfære med mere dagslys end San Diego eller Miami Beach. I løbet af vinteren er Denver tørrere end Arizona, med et gennemsnitligt dagligt maksimum på 45 grader Fahrenheit i hele februar. Golfbaner er åbne hele året og er blevet brugt så meget som 30 dage i januar. Denver får i gennemsnit kun 36 cm sne om året, omtrent det samme som Los Angeles

Denver har en fantastisk kultur- og kunstscene. Denver Performing Arts Complex, det Tony prisvindende Broadway Theatre og Touring Shows. Ellie Caulkins Opera House til 92 millioner dollars betragtes som en af de bedste akustiske scener i landet, og Metro Denver samler mere kunst end nogen anden by. Der er også store museer i byen. Eksempler på museer inkluderer Denver Art Museum, Clyfford Art Museum, Wings Over the Rockies Air and Space Museum og History Colorado center, for blot at nævne nogle få. 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Der er mange steder i Denver, man kan udforske med en lejebil. Besøg Dinosaur Ridge, der ligger 23 km væk fra Denver. Den er placeret langs Front Range i Rocky Mountains. Byen har over 300 dinosaurspor, et par hundrede jura-dinosaurknogler og mange andre sporfossiler inklusive rippel- og plantefund. Inde i bjerget er der også Dinosaur Ridge-gåturen, der er ca. 3,2 km lang, mangrovesumpen og et turistcenter, hvor man kan besøge gavebutikken og udstillingshallen. 

Du kan også besøge Red Rocks Park og Amphitheatre, der er 30 km væk fra Denver, det er et af verdens bedste koncertsteder. Her er der også en park, der åbner en time før solopgang og lukker efter solnedgang. Du kan vandre ved Trading Post Trail, tage på mountainbiking, ride på Red Rocks trail eller deltage i yoga på klipperne. Du kan også studere klippehistorien eller se en film på klipperne. Der er også et spisested kaldet Red Rock’s Ship Rock Grille, hvor du kan få et måltid mad. 

De andre steder, du kan udforske ved hjælp af din lejede bil, er restauranterne i byen. Denver er kendt for kokke-ejede og fantastiske restauranter. De tilbyder steakhouse, mexicansk, japansk, asiatisk og kinesisk mad. De inkluderer Frasca Food & Wine, der var blandt de 38 bedste restauranter i Amerika, Basta, Blackbelly Market, The Wolf’s Tailor blandt andre. 

Lufthavne

Der er en række lufthavne omkring Denver by. De inkluderer blandt andet Denver International Airport, Centennial Airport (APA), Rocky Mountain Metropolitan Airport, Signature Flight Support, Colorado Air og Spaceport. Denver International Airport er den største lufthavn i Denver og også i Nordamerika. Den har non-stop destinationer til 215 destinationer, der inkluderer Mexico, Frankrig, Japan, Tyskland og Canada

Denver International Airport er den 20. travleste lufthavn i verden og den 5. travleste i USA. Den har gode faciliteter og venligt personale, der hjælper dig, hvis du har brug for det. Den har rigeligt med parkeringspladser, god sikkerhed, butikker, restauranter og tjenester. Lufthavnen tilbyder en bred vifte af lokale og nationale mærker. 

I forbindelse med dette har Denver International Airport omkring 10 større udlejningsbilselskaber, der betjener Colorado-rejsende. Biludlejningsfirmaer er placeret på lufthavnsmatriklen og tilbyder gratis shuttle-service til og fra Jeppesen Terminal. Disse hjælper dig med at komme til din destination uden problemer. Nogle af dem kan findes online, mens andre findes manuelt. Eksempler på udlejningsbilselskaber er blandt andet Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar. Med disse får du adgang til byen med succes. 

Trafik

Vejene i Denver er i god stand, hvilket sikrer nem kørsel rundt i byen. Ligesom enhver anden by har Denver også en smule trafik i myldretiden, hvor den værste trafikdag er fredag fra 17:00 til 18:00. Den bedste trafikdag er mandag, og den bedste rejsetime er fra 06:00 til 07:00. 

Hastighedsgrænsen i Denver er 105 km/t og op til 120 km/t på fire-baners motorveje og 88 km/t for landlige motorveje dem, der ikke er fire-banede, 48 km/t for boligområder og 64 km/t for åbne bjergveje. Der er rigeligt med parkeringspladser, men der opkræves også et gebyr. Parkeringsmulighederne inkluderer brug af mobile parkeringsapps, gratis parkering på gaden i centrum om søndage og helligdage og også off-street parkering til meget overkommelige priser.