Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Denver

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Denver inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Denver miniguide

Billeje Denver

Biludlejning Denver

Denver er hovedstaden og største by i den amerikanske stat Colorado, og har 599.000 indbyggere (2008). Befolkningen i hovedstadsområdet regionen er de 2,5 millioner indbyggere. Denver er 1609 meter over havets overflade ved floden South Platte – 24 km øst for den berømte bjergkæde Rocky Mountains.

Grundlagt i 1858 som en mineby. I dag Denver er en moderne og attraktiv by med mange historiske og kulturelle seværdigheder.

Colorado State Capitol – regeringen bygning fra 1907 er en populær turistattraktion i Denver, hvor det er tilladt for offentligheden at nå toppen af bygningen. Herfra har man en fantastisk udsigt over Rocky Mountains.

Museet “Denver Art Museum” er et besøg værd. Det har både permanente og midlertidige udstillinger af moderne kunst – og i Indien, Colombia og moderne kunst.

Denver har også mange parker og grønne områder, samt hundredvis af restauranter, livlige natteliv og gode indkøbsmuligheder. Byen har også botanisk have, zoo, planetarium og forlystelsespark.

Rocky Mountain National Park er ca 1 times kørsel fra Denver.

Byens største lufthavn er Denver International Airport , der ligger 30 km nordøst for centrum.

Dansk