Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cleveland Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cleveland Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cleveland Lufthavn miniguide

Billeje Cleveland Lufthavn
Biludlejning Cleveland Lufthavn – Foto: © Mr. Zman

Cleveland Hopkins International Airport (CLE) er placeret omkring 14 km sydvest for Cleveland og er den største lufthavn i staten Ohio.Der er en bus mellem lufthavnen og Cleveland. Biludlejningsfirmaet virksomheder, der er til stede i lufthavnen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. De er samlet lidt ud over det terminalbygningen og kan tilgås med en shuttle bus.

11.106.194 passagerer besøgte Cleveland Lufthavn i 2008. Det er en hub for Continental Airlines.   Fra Cleveland, en flyver til omkring 85 destinationer.

Udvælgelsen af cafeer, restauranter, barer og butikker er godt på Cleveland Airport. Andre faciliteter omfatter medicinsk center, kapel, bank og business center.Sheraton Airport Hotel, der ligger i lufthavnen også har et konferencecenter.