Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cleveland Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cleveland Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cleveland Lufthavn miniguide

Billeje Cleveland Lufthavn

Biludlejning Cleveland Lufthavn – Foto: © Mr. Zman

Cleveland Hopkins International Airport (CLE) er placeret omkring 14 km sydvest for Cleveland og er den største lufthavn i staten Ohio.Der er en bus mellem lufthavnen og Cleveland. Biludlejningsfirmaet virksomheder, der er til stede i lufthavnen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. De er samlet lidt ud over det terminalbygningen og kan tilgås med en shuttle bus.

11.106.194 passagerer besøgte Cleveland Lufthavn i 2008. Det er en hub for Continental Airlines.   Fra Cleveland, en flyver til omkring 85 destinationer.

Udvælgelsen af cafeer, restauranter, barer og butikker er godt på Cleveland Airport. Andre faciliteter omfatter medicinsk center, kapel, bank og business center.Sheraton Airport Hotel, der ligger i lufthavnen også har et konferencecenter.

Dansk