Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cleveland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cleveland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cleveland miniguide

Billeje Cleveland

Biludlejning Cleveland

Cleveland er beliggende i det nordøstlige USA og er den næststørste by i staten Ohio.Byen, der har 435.000 indbyggere (2008) er placeret på Lake Erie, og er både en stor havn og en jernbaneknudepunkt. Cleveland er det administrative center for amtet Cuyahoga County, og dele af floden Cuyahoga River løber gennem byen.

Cleveland har mange attraktioner og byen har både historiske, kunsthistoriske og naturhistoriske museum. En stor turist attraktion er “Rock and Roll Hall of Fame, der åbnede sine døre i 1995. Museet for musik med en Rock’n Roll som hovedtema, både spændende udstillinger og arrangementer.

Mange turister besøger også det berømte kunstmuseum, “Cleveland Museum of Art. Stedet har en udstilling af en sådan berømte asiatiske samlinger, græske og romerske statuer og moderne kunst.

Byens højeste bygning – den skyskraber Key Tower – stiger 288,6 meter over jorden, og er en af Cleveland’s vartegn. Lige ved siden af Terminal Tower er beliggende, som blev bygget i perioden 1922 – 1930, og er 216 meter høj.

Cleveland er også kendt for sine mange golfbaner, og for familier med børn, et besøg i byens zoo, der skal anbefales.

Den nærmeste lufthavn er Cleveland Hopkins International Airport , der ligger 20 km sydvest for centrum.

Dansk