Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cleveland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cleveland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cleveland miniguide

Billeje Cleveland
Biludlejning Cleveland

Cleveland er beliggende i det nordøstlige USA og er den næststørste by i staten Ohio.Byen, der har 435.000 indbyggere (2008) er placeret på Lake Erie, og er både en stor havn og en jernbaneknudepunkt. Cleveland er det administrative center for amtet Cuyahoga County, og dele af floden Cuyahoga River løber gennem byen.

Cleveland har mange attraktioner og byen har både historiske, kunsthistoriske og naturhistoriske museum. En stor turist attraktion er “Rock and Roll Hall of Fame, der åbnede sine døre i 1995. Museet for musik med en Rock’n Roll som hovedtema, både spændende udstillinger og arrangementer.

Mange turister besøger også det berømte kunstmuseum, “Cleveland Museum of Art. Stedet har en udstilling af en sådan berømte asiatiske samlinger, græske og romerske statuer og moderne kunst.

Byens højeste bygning – den skyskraber Key Tower – stiger 288,6 meter over jorden, og er en af Cleveland’s vartegn. Lige ved siden af Terminal Tower er beliggende, som blev bygget i perioden 1922 – 1930, og er 216 meter høj.

Cleveland er også kendt for sine mange golfbaner, og for familier med børn, et besøg i byens zoo, der skal anbefales.

Den nærmeste lufthavn er Cleveland Hopkins International Airport, der ligger 20 km sydvest for centrum.