Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Anaheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Anaheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Anaheim miniguide

Billeje Anaheim

Biludlejning Anaheim

Anaheim er beliggende i amtet Orange County – staten Californien i USA , og har 350.000 indbyggere (2010).Byen ligger 45 km sydøst for Los Angeles og 26 miles øst for Pacific Coast.

Anaheim vigtigste levebrød er turisme, og byen er bedst kendt for sin forlystelsesparker. Disneyland – som blev åbnet i 1955,   har været byens største turistattraktion lige siden.Parken er inddelt i forskellige temaer, og man kan tage toget til de forskellige områder. Du kan møde den elskede Disney figurer, og organiseret underholdning og shows. Hver aften slutter med en stor fyrværkeri.

I 2001 åbnede Disney’s California Adventure Park, som ligger lige ved siden af Disneyland. Dette er en temapark om Californiens med shows, parader og attraktioner.

Byen er også kendt for sin store overenskomst / konferencecenter – Anaheim Convention Center.

Ud over forlystelsesparker, har byen gode indkøbsmuligheder, kunstudstillinger, offentlige skøjtebane, populære markeder og mange parker og grønne områder.

Anaheim er blot en halv times kørsel fra de mange smukke strande på Pacific Coast.

Nærmeste lufthavn er John Wayne Orange County Airport, der ligger 21 km uden for centrum.

Dansk