Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Atlanta Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Atlanta Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Atlanta Lufthavn miniguide

Billeje Atlanta Lufthavn
Biludlejning Atlanta Lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL) er placeret 11 km syd for Atlanta i USA. Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Atlanta. 13 forskellige bilproducenter ligger i Hartsfield-Jackson’s udlejning Bil Center.Nogle bilproducenter er Hertz, Sixt, National, Dolarr, Payless, Avis, Budget og Europcar.

Med 88 millioner passagerer og 970.235 flyvninger blev Atlanta Airport verdens største lufthavn i 2008. Det er et knudepunkt for AirTran Airways og Delta Air Lines.Lufthavnen er under udvidelse og der menes at være i stand til at modtage 120 millioner passagerer om året i 2015. Det er planen, at en ny international terminal vil blive afsluttet i 2011.

Atlanta Airport har en meget god vifte af barer, restauranter, cafeer og butikker. Andre faciliteter, en bank, posthus, trådløst internet, kapel, medicinsk center, business center og VIP lounge. Der er en række hoteller på lufthavnsområdet, herunder Atlanta Airport Marriott, Hi Express og Red Roof Inn Airport North.