Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Atlanta Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Atlanta Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Atlanta Lufthavn miniguide

Billeje Atlanta Lufthavn

Biludlejning Atlanta Lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL) er placeret 11 km syd for Atlanta i USA . Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Atlanta . 13 forskellige bilproducenter ligger i Hartsfield-Jackson’s udlejning Bil Center.Nogle bilproducenter er Hertz, Sixt, National, Dolarr, Payless, Avis, Budget og Europcar.

Med 88 millioner passagerer og 970.235 flyvninger blev Atlanta Airport verdens største lufthavn i 2008. Det er et knudepunkt for AirTran Airways og Delta Air Lines.Lufthavnen er under udvidelse og der menes at være i stand til at modtage 120 millioner passagerer om året i 2015. Det er planen, at en ny international terminal vil blive afsluttet i 2011.

Atlanta Airport har en meget god vifte af barer, restauranter, cafeer og butikker. Andre faciliteter, en bank, posthus, trådløst internet, kapel, medicinsk center, business center og VIP lounge. Der er en række hoteller på lufthavnsområdet, herunder Atlanta Airport Marriott, Hi Express og Red Roof Inn Airport North.

Dansk