Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Palm Springs Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Palm Springs Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Palm Springs Lufthavn miniguide

Billeje Palm Springs Lufthavn
Biludlejning Palm Springs Lufthavn

Palm Springs International Airport (PSP) er placeret 3 km øst for Palm Springs, USA. Der er en bus mellem lufthavnen og Palm Springs.Bilen flyselskaber, der flyver i lufthavnen er Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Go, udlejning, Hertz, Thrifty og National.

1.465.751 passagerer besøgte Palm Springs Lufthavn i 2009. Fra lufthavnen, en tur til 16 forskellige destinationer i USA ligger på østkysten. hovedsageligtDet er serviceret af ni forskellige flyselskaber. Palm Springs Lufthavn blev oprindeligt bygget for U. S. Air Force i 1939.

Palm Springs International Airport har et par restauranter og en bar / kaffe. Det har fire forskellige butikker, hvoraf flere sælger sports-og fritidsutstur. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM, en udendørs legeplads og en udendørs venteområdet, hvor man kan nyde det gode vejr, at Palm Springs er velsignet med. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men flere i nærheden.