Biludlejning Palm Springs Lufthavn

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Palm Springs Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Palm Springs Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Palm Springs Lufthavn miniguide

Billeje Palm Springs Lufthavn

Biludlejning Palm Springs Lufthavn

Palm Springs International Airport (PSP) er placeret 3 km øst for Palm Springs, USA . Der er en bus mellem lufthavnen og Palm Springs.Bilen flyselskaber, der flyver i lufthavnen er Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Go, udlejning, Hertz, Thrifty og National.

1.465.751 passagerer besøgte Palm Springs Lufthavn i 2009. Fra lufthavnen, en tur til 16 forskellige destinationer i USA ligger på østkysten. hovedsageligtDet er serviceret af ni forskellige flyselskaber. Palm Springs Lufthavn blev oprindeligt bygget for U. S. Air Force i 1939.

Palm Springs International Airport har et par restauranter og en bar / kaffe. Det har fire forskellige butikker, hvoraf flere sælger sports-og fritidsutstur. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM, en udendørs legeplads og en udendørs venteområdet, hvor man kan nyde det gode vejr, at Palm Springs er velsignet med. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men flere i nærheden.

Dansk