Biludlejning Killeen

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Killeen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Killeen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Killeen miniguide

Billeje Killeen

Biludlejning Killeen

Killeen er beliggende i den amerikanske stat Texas, og tilhører amtet Bell Amt. Byen har ca 112.000 indbyggere (2008), og er geografisk beliggende 96 km nord for Austin, hovedstaden i staten.

Killeen blev grundlagt i 1882, og er i dag bedst kendt for den militære base Fort Hood – som er en af de største i USA – med ca 40.000 soldater.Som et kuriosum kan det nævnes, at Elvis Presley engang var stationeret på Fort Barndom, og boede i Killeen for en kortere periode.

De fleste af byens kulturelle arrangementer finder sted på “Killeen Civic og Conference Center” – der råder over mere end 2000 besøgende.

En familie attraktion i Killeen er vandland beliggende i Lion’s Club Park. Der er blandt andet vandrutchebaner, en klatrevæg og svømmehal.

Ellers byen golfbane, tennisbaner, shopping center og flere parker og grønne områder.

Byen har en lille lufthavn – Killeen Fort Hood Regional Airport – ligger 14 km sydvest for centrum. Herfra er der direkte fly til Dallas, Houston og Atlanta.