Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Killeen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Killeen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Killeen miniguide

Billeje Killeen
Biludlejning Killeen

Killeen er beliggende i den amerikanske stat Texas, og tilhører amtet Bell Amt. Byen har ca 112.000 indbyggere (2008), og er geografisk beliggende 96 km nord for Austin, hovedstaden i staten.

Killeen blev grundlagt i 1882, og er i dag bedst kendt for den militære base Fort Hood – som er en af de største i USA – med ca 40.000 soldater.Som et kuriosum kan det nævnes, at Elvis Presley engang var stationeret på Fort Barndom, og boede i Killeen for en kortere periode.

De fleste af byens kulturelle arrangementer finder sted på “Killeen Civic og Conference Center” – der råder over mere end 2000 besøgende.

En familie attraktion i Killeen er vandland beliggende i Lion’s Club Park. Der er blandt andet vandrutchebaner, en klatrevæg og svømmehal.

Ellers byen golfbane, tennisbaner, shopping center og flere parker og grønne områder.

Byen har en lille lufthavn – Killeen Fort Hood Regional Airport – ligger 14 km sydvest for centrum. Herfra er der direkte fly til Dallas, Houston og Atlanta.