Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Detroit Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Detroit Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Detroit Lufthavn miniguide

Billeje Detroit Lufthavn
Biludlejning Detroit Lufthavn

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), også kaldet Detroit Metro Airport, som ligger 32 km sydøst for Detroit. Der er en bus mellem lufthavnen og Detroit. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

I 2008 besøgte i alt 35.135.828 passagerer Detroit Airport. Staten Michigan’s største lufthavn, og blandt de 25 største i verden. Detroit Airport er et knudepunkt for Spirit Airlines og Delta Air Lines, og serverer 15 forskellige flyselskaber. Lufthavnen har tre terminaler, der er forbundet med en shuttle bus.

McNamara terminal er den, der har det bedste udvalg af butikker, spise og drikke steder, og har modtaget flere priser. Andre faciliteter i lufthavnen er legerum for børn, baby / alrum, trådløst internet og konferencecenter. Westin Detroit Metropolitan Airport ligger i lufthavnen.