Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Detroit Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Detroit Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Detroit Lufthavn miniguide

Billeje Detroit Lufthavn

Biludlejning Detroit Lufthavn

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), også kaldet Detroit Metro Airport, som ligger 32 km sydøst for Detroit .Der er en bus mellem lufthavnen og Detroit. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

I 2008 besøgte i alt 35.135.828 passagerer Detroit Airport. Staten Michigan’s største lufthavn, og blandt de 25 største i verden. Detroit Airport er et knudepunkt for Spirit Airlines og Delta Air Lines, og serverer 15 forskellige flyselskaber. Lufthavnen har tre terminaler, der er forbundet med en shuttle bus.

McNamara terminal er den, der har det bedste udvalg af butikker, spise og drikke steder, og har modtaget flere priser. Andre faciliteter i lufthavnen er legerum for børn, baby / alrum, trådløst internet og konferencecenter. Westin Detroit Metropolitan Airport ligger i lufthavnen.

Dansk