Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Detroit

Hvis du planlægger at tage til Detroit på din næste ferie, og ønsker at leje en passende bil, behøver du ikke at bekymre dig, for du vil finde en række biludlejningsfirmaer i området. Der er adskillige biludlejningskontorer at vælge imellem i lufthavnen. Du kan også nemt bruge udlejningsfirmaernes hjemmesider til at leje en bil.

Guide til Detroit

Billeje Detroit

Biludlejning Detroit

Detroit er en af de største byer i Michigan, og byen er delstatens mest befolkede. Byen har en befolkning på omkring 672.662, hvilket gør den til den nr. 23. på listen over de mest befolkede by i USA. I Midtvesten har byen den næststørste regionale økonomi efter Chicago. Mht. økonomi i USA er Detroit den 13.-største. Byen ligger ved grænsen til Canada, og grænser op til den canadiske by Windsor. 

Detroit-kulturen har både lokal og international indflydelse, især når det kommer til musik. Rock, hip-hop, jazz og punk er de vigtigste musikalske genrer i byen. Derudover finder du en række utrolige monumenter og historiske steder, som helt sikkert vil gøre dit besøg mindeværdigt. Byen betragtes også som et topkulturelt centrum, især når det kommer til musik, arkitektur, kunst og fantastisk design. 

Detroit har et fugtigt, kontinentalt klima, der i høj grad er påvirket af The Great Lakes. Om vinteren oplever byen kulde og moderat snefald. I nogle tilfælde kan temperaturen nå helt ned til −18°C. Sommeren er normalt varm og i sjældne tilfælde ekstremt varm. Temperaturen når maksimalt op til 32°C. I gennemsnit er byens temperatur mellem 23°C og 27°C fra begyndelsen af maj til slutningen af september. 

Når du besøger byen, kan du nyde en lang række udendørs attraktioner og sjove aktiviteter. Nattelivet i Detroit er også en ting, der helt sikkert vil give dig spændende oplevelse under dit ophold. Derudover har byen adskillige skyskrabere og en utrolig skyline, der er fantastisk til sightseeing. Imponerende nok er Detroit blandt de 13 amerikanske storbyer, der huser et professionelt sportshold. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Detroit har en masse steder, som du kan besøge med en lejebil, og et af disse interessante steder er Detroit Institute of Arts. På dette institut finder du en samling af forskellige gamle egyptiske genstande samt gamle europæiske dokumenter, moderne kunst osv. Den omtrentlige afstand mellem Detroit Metropolitan Wayne County Airport og Detroit Institute of Arts er 30 km. Hvis du besøger stedet med en lejebil, kan du komme dertil på 32 minutter. 

Et andet utroligt sted, du kan vælge at besøge, er Detroit Zoo, som er blandt de største i delstaten Michigan, og det er en af de bedst besøgte i staten. Zoo’en registrerer anslået 1,5 millioner besøgende hvert år. Detroit Zoo ligger ca. 44 km fra Detroit Metropolitan Wayne County Airport. Du kan komme til zoologisk have på ca. 27 minutter i bil. 

Der er også barer og restauranter, du kan besøge, hvis du ønsker at bruge tid på at socialisere med de lokale i byen. En af de mest typiske barer i byen er Sugar House Bar, der ligger på Michigan Avenue. Fra lufthavnen er der ca. 30 km til baren – 26 minutters bilkørsel. 

Lufthavne

Der er et par lufthavne i og omkring Detroit. En af de mest populære og travleste er Detroit Metropolitan Wayne County Airport, som har forbindelser til en række både lokale og internationale destinationer. Nogle af de mest almindelige destinationer for rejsende herfra er London, Paris, Marseille, Athen mm. 

Andre lufthavne, der er tilgængelige i eller tæt på byen, er Coleman A. Young International Airport og Windsor International Airport. Du finder flere biludlejningskontorer i selve lufthavnene eller i nærheden af dem. Nogle af de tilgængelige biludlejningsfirmaer er Hertz, Dollar, Sixt, Budget m.fl. 

Det anbefales, at du, inden du vælger en biludlejningsservice, gennemgår udlejerens vilkår og betingelser. På den måde har du en forståelse af, hvordan udlejning fungerer, og hvad du skal gøre og ikke gøre. Sørg også for, at du stiller spørgsmål, hvis der er noget, du ikke forstår. 

Trafik

Vejene i byen Detroit er i god stand, og kørslen rundt i byen er sikker og let. Så længe du overholder færdselsreglerne og undgår de store veje i myldretiden mellem kl. 8 og 9 om morgenen, har du ingen problemer med at komme til og fra din destination. 

Som de fleste største byer i verden har Detroit forskellige hastighedsgrænser på forskellige slags veje. Fx er standardhastighedsgrænsen for motorveje og områder i downtown 88 km/t. Alle andre åbne veje i byen har en hastighedsgrænse på 112 km/t, med mindre andet er angivet ved skiltning. Derudover finder du forskellige typer af parkeringsmuligheder til din lejebil – lige fra almindelige parkeringspladser til parkeringsservice og garager. 

Dansk