Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Salt Lake City Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salt Lake City Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salt Lake City Lufthavn miniguide

Billeje Salt Lake City Lufthavn
Biludlejning Salt Lake City Lufthavn

Salt Lake City International Airport (SLC) ligger 8 km nordvest for Salt Lake City. Der er en bus mellem lufthavnen og Salt Lake City. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox Rent a Car, Hertz, National og Thrifty

20.790.400 passagerer besøgte Salt Lake City Airport i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for Delta Air Lines. Lufthavnen var i 2008 og i 2009 rangeret som den mest præcise i hele USA. Fra Salt Lake Airport, en rejse på omkring 110 forskellige destinationer i USA,Mexico og Canada samt Tokyo og Paris.

Salt Lake City International Airport har over 20 forskellige butikker med alt fra chokolade til gaveartikler og legetøj til børn. Udvælgelsen af caféer, barer og restauranter er gode.
Andre faciliteter inkluderer baby / alrum, trådløst internet, legeplads, konference-og business site, kontanter og medicinske kontorer. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men flere hoteller i nærheden, herunder Comfort Suites Airport