Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Flagstaff

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Flagstaff inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Flagstaff miniguide

Billeje Flagstaff

Biludlejning Flagstaff

Flagstaff ligger i det sydvestlige USA , og er en by i staten Arizona med 60.200 indbyggere (2008).Byen er også hovedsæde for amtet Coconino County. Flagstaff ligger 2121 meter over havets overflade, og det højeste bjerg i området er Humphreys Peak – ligger 17,7 km nord for byen – og foranstaltninger 3.852 m.

Turister bruger ofte Flagstaff som en base, når de besøger Grand Canyon, en af USA’s største turistattraktioner. Grand Canyon er 140 km nord for Flagstaff – ca. 2 timer i runtime, og Grand Canyon National Park er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Flagstaff er også kendt verden over for sin Lowell Observatory – hvor astronomer opdagede planeten Pluto i 1930. Den observatorium er åbent for offentligheden.

Andre seværdigheder i byens “Museum of Northern Arizona” – et populært naturhistoriske museum samt “The Arboretum, at Flagstaff” – en botanisk have med en smuk samling af træer og buske.

Flagstaff er den største by langs Interstate Highway 40 (som løber langs Californien og New Mexico), og er også en del af den berømte og historiske strækning af “Route 66”.

Byen har en lille lufthavn – Flagstaff Pulliam Airport – som ligger 6 km syd for centrum.

Største lufthavn i Arizona er Phoenix Sky Harbor International Airport , som ligger 238 km syd for Flagstaff, uden for byen Phoenix.

Dansk