Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Flagstaff

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Flagstaff inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Flagstaff miniguide

Billeje Flagstaff
Biludlejning Flagstaff

Flagstaff ligger i det sydvestlige USA, og er en by i staten Arizona med 60.200 indbyggere (2008).Byen er også hovedsæde for amtet Coconino County. Flagstaff ligger 2121 meter over havets overflade, og det højeste bjerg i området er Humphreys Peak – ligger 17,7 km nord for byen – og foranstaltninger 3.852 m.

Turister bruger ofte Flagstaff som en base, når de besøger Grand Canyon, en af USA’s største turistattraktioner. Grand Canyon er 140 km nord for Flagstaff – ca. 2 timer i runtime, og Grand Canyon National Park er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Flagstaff er også kendt verden over for sin Lowell Observatory – hvor astronomer opdagede planeten Pluto i 1930. Den observatorium er åbent for offentligheden.

Andre seværdigheder i byens “Museum of Northern Arizona” – et populært naturhistoriske museum samt “The Arboretum, at Flagstaff” – en botanisk have med en smuk samling af træer og buske.

Flagstaff er den største by langs Interstate Highway 40 (som løber langs Californien og New Mexico), og er også en del af den berømte og historiske strækning af “Route 66”.

Byen har en lille lufthavn – Flagstaff Pulliam Airport – som ligger 6 km syd for centrum.

Største lufthavn i Arizona er Phoenix Sky Harbor International Airport, som ligger 238 km syd for Flagstaff, uden for byen Phoenix.