Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sacramento

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sacramento inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sacramento miniguide

Billeje Sacramento
Biludlejning Sacramento

Sacramento er hovedstaden i staten Californien i USA. Byen ligger i Central Valley, og har en befolkning på ca.460 tusind (2007) – men du beregne hele byområdet, antallet stiger til omkring 1,4 mio.

Sacramento blev grundlagt i 1848, efter guld blev opdaget i området. Så byen var en lang tid i centrum af den såkaldte “guldfeber” i Californien.

De mest populære interessant punkt er den gamle bydel, Old Sacramento, hvor de fleste gader er brolagt med brosten, og de 53 overlevende historiske bygninger fra 1860’erne udgør et samlet arkitektonisk miljø. Du kan også elskede damp færge på Sacramento River.

Ellers er det en række museer og kulturinstitutioner i Sacramento. Den mest berømte – og mest besøgte – er den store Sacramento Convention Center, såsom rumme Crocker Art Museum og et teater med 2.500 pladser.

Lufthavn Sacramento International Airport ligger 16 km nordvest for centrum.