Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sacramento

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sacramento inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sacramento miniguide

Billeje Sacramento

Biludlejning Sacramento

Sacramento er hovedstaden i staten Californien i USA . Byen ligger i Central Valley, og har en befolkning på ca.460 tusind (2007) – men du beregne hele byområdet, antallet stiger til omkring 1,4 mio.

Sacramento blev grundlagt i 1848, efter guld blev opdaget i området. Så byen var en lang tid i centrum af den såkaldte “guldfeber” i Californien.

De mest populære interessant punkt er den gamle bydel, Old Sacramento, hvor de fleste gader er brolagt med brosten, og de 53 overlevende historiske bygninger fra 1860’erne udgør et samlet arkitektonisk miljø. Du kan også elskede damp færge på Sacramento River.

Ellers er det en række museer og kulturinstitutioner i Sacramento. Den mest berømte – og mest besøgte – er den store Sacramento Convention Center, såsom rumme Crocker Art Museum og et teater med 2.500 pladser.

Lufthavn Sacramento International Airport ligger 16 km nordvest for centrum.

Dansk