Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Minneapolis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Minneapolis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Minneapolis Lufthavn miniguide

Billeje Minneapolis Lufthavn
Biludlejning Minneapolis Lufthavn – Foto: © Randomducj

Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP) ligger 19 km syd for Minneapolis og 16 miles syd for St. Paul.Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Minneapolis og andre byer i området. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

34.056.443 passagerer besøgte Minneapolis Lufthavn i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for Delta Air Lines og Sun Country Airlines. Fra Minneapolis, en direkte rejse til de fleste destinationer i USA og nogle internationale.Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet via en shuttle bus.

Minneapolis lufthavn har en meget godt udvalg af specialiserede butikker, der sælger alt fra mode til chokolade og sportsudstyr. Udvælgelse af caféer, barer og restauranter er også meget god. Andre faciliteter inkluderer massage, trådløst internet, skønhedssalon, legerum for børn, baby / familie værelser og konferencelokaler. Der er flere hoteller i nærheden, herunder Hilton Minneapolis / St Paul Airport Mall of America og Minneapolis Airport Marriott.