Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Minneapolis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Minneapolis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Minneapolis Lufthavn miniguide

Billeje Minneapolis Lufthavn

Biludlejning Minneapolis Lufthavn – Foto: © Randomducj

Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP) ligger 19 km syd for Minneapolis og 16 miles syd for St. Paul.Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Minneapolis og andre byer i området. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

34.056.443 passagerer besøgte Minneapolis Lufthavn i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for Delta Air Lines og Sun Country Airlines. Fra Minneapolis, en direkte rejse til de fleste destinationer i USA og nogle internationale.Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet via en shuttle bus.

Minneapolis lufthavn har en meget godt udvalg af specialiserede butikker, der sælger alt fra mode til chokolade og sportsudstyr. Udvælgelse af caféer, barer og restauranter er også meget god. Andre faciliteter inkluderer massage, trådløst internet, skønhedssalon, legerum for børn, baby / familie værelser og konferencelokaler. Der er flere hoteller i nærheden, herunder Hilton Minneapolis / St Paul Airport Mall of America og Minneapolis Airport Marriott.

Dansk