Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Newcastle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle miniguide

Billeje Newcastle

Biludlejning Newcastle – Foto: © Ken Brown

Newcastle uopn-Tyne er en by i amtet Tyne and Wear og byen ligger i det nordøstlige England. Amtet er opkaldt efter de floder, Tyne and Wear, som flyder i området og byen blev nævnt i 1000’s, hvor normannerne byggede en borg her. The River Tyne løber gennem Newcastle og byen er kendt for kulindustrien, som startede i 1200-tallet. Befolkningen i Newcastle er placeret på over 270, 000 (2008).

Newcastle er en gammel by, der er en blanding af gammelt og moderne, mens tegn på at blive en industriel by. På Discovery Museum kan lære mere om den historie og dens rolle i bl.a. kul og bomuld industrier. I den gamle bydel er stadig rester af mure fra 1200-tallet og flere middelalderlige kirker. Blue Reef Aquarium er et akvarium med hajer og tropiske fisk, der skal besøges, og floden Escapes arrangerer bådture langs floden Tyne.

Newcastle Airport ligger cirka 10 km udenfor byens centrum og er den 13. travleste lufthavn i Storbritannien.

Dansk