Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Newcastle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle miniguide

Billeje Newcastle
Biludlejning Newcastle – Foto: © Ken Brown

Newcastle uopn-Tyne er en by i amtet Tyne and Wear og byen ligger i det nordøstlige England. Amtet er opkaldt efter de floder, Tyne and Wear, som flyder i området og byen blev nævnt i 1000’s, hvor normannerne byggede en borg her. The River Tyne løber gennem Newcastle og byen er kendt for kulindustrien, som startede i 1200-tallet. Befolkningen i Newcastle er placeret på over 270, 000 (2008).

Newcastle er en gammel by, der er en blanding af gammelt og moderne, mens tegn på at blive en industriel by. På Discovery Museum kan lære mere om den historie og dens rolle i bl.a. kul og bomuld industrier. I den gamle bydel er stadig rester af mure fra 1200-tallet og flere middelalderlige kirker. Blue Reef Aquarium er et akvarium med hajer og tropiske fisk, der skal besøges, og floden Escapes arrangerer bådture langs floden Tyne.

Newcastle Airport ligger cirka 10 km udenfor byens centrum og er den 13. travleste lufthavn i Storbritannien.