Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Newcastle Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle Lufthavn miniguide

Billeje Newcastle Lufthavn

Biludlejning Newcastle Lufthavn

Newcastle Airport (NCL) ligger 9,3 km uden for Newcastle .En af de nemmeste måder at komme til og fra lufthavnen er med metro, som er en af de mest moderne i England , og i forbindelse med 60 forskellige stationer.Biludlejere Europcar, National, Alamo, er Hertz og Avis ligger på første sal over ovenstående terminalen for indenrigsflyvninger.

I 2008 besøgte 5.039.993 passagerer Newcastle Airport. Det er et samlingspunkt for det østlige Airways, EasyJet, Jet2.co, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. De fem mest populære rejsemål er Amsterdam, Palma, Alicante, Malaga og Dublin.

Lufthavnen har omkring 10 barer, caféer og restauranter. Den blev renoveret i 2007 og siden da har fået et godt udvalg af toldfri og andre butikker. Det er kendt for at være meget børnevenlige og tilbyder et særligt udvalg af børn både i form af underholdning, shopping og gastronomi. Den Cheviot Executive Lounge er til rådighed for alle passagerer mod betaling, og har internet, telefon og fax. Britannia Hotel Newcastle Airport og Newcastle Airport Premier Travel Inn ligger i gåafstand fra lufthavnen n.

Dansk