Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Newcastle Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle Lufthavn miniguide

Billeje Newcastle Lufthavn
Biludlejning Newcastle Lufthavn

Newcastle Airport (NCL) ligger 9,3 km uden for Newcastle .En af de nemmeste måder at komme til og fra lufthavnen er med metro, som er en af de mest moderne i England, og i forbindelse med 60 forskellige stationer.Biludlejere Europcar, National, Alamo, er Hertz og Avis ligger på første sal over ovenstående terminalen for indenrigsflyvninger.

I 2008 besøgte 5.039.993 passagerer Newcastle Airport. Det er et samlingspunkt for det østlige Airways, EasyJet, Jet2.co, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. De fem mest populære rejsemål er Amsterdam, Palma, Alicante, Malaga og Dublin.

Lufthavnen har omkring 10 barer, caféer og restauranter. Den blev renoveret i 2007 og siden da har fået et godt udvalg af toldfri og andre butikker. Det er kendt for at være meget børnevenlige og tilbyder et særligt udvalg af børn både i form af underholdning, shopping og gastronomi. Den Cheviot Executive Lounge er til rådighed for alle passagerer mod betaling, og har internet, telefon og fax. Britannia Hotel Newcastle Airport og Newcastle Airport Premier Travel Inn ligger i gåafstand fra lufthavnen n.