Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jersey Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jersey Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jersey Lufthavn miniguide

Billeje Jersey Lufthavn

Biludlejning Jersey Lufthavn

Jersey Airport (JER) i bydelen Saint Peter 7,4 km nordvest for hovedstaden, St Helier på Jersey .Populære lufthavne kaldet porten til Kanaløerne. Bus nr. 15 kører hele tiden mellem lufthavnen og St Helier. Europcar og Hertz tilbyder biludlejning.

Lufthavnen blev bygget i 1937. I 2008 anvendes 1.625.660 passagerer i lufthavnen i Jersey. De fleste destinationer er fra Jersey til byer i Storbritannien og Irland , såsom London, Manchester og Glasgow . 10 forskellige flyselskaber, der flyver til og fra Jersey Airport, herunder British Airways, EasyJet og Flybe.

I sommeren 2009 åbnede en helt ny skat, hvor der ud over de traditionelle afgiftsfrie varer kan også købe et godt udvalg af lokale produkter. Jersey Airport tilbyder gratis internetadgang. Der er tre cafe og spise ved afgang og et sted at spise i ankomsthallen. Der er flere hoteller tæt på lufthavnen.

Dansk