Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jersey Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jersey Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jersey Lufthavn miniguide

Billeje Jersey Lufthavn
Biludlejning Jersey Lufthavn

Jersey Airport (JER) i bydelen Saint Peter 7,4 km nordvest for hovedstaden, St Helier på Jersey .Populære lufthavne kaldet porten til Kanaløerne. Bus nr. 15 kører hele tiden mellem lufthavnen og St Helier. Europcar og Hertz tilbyder biludlejning.

Lufthavnen blev bygget i 1937. I 2008 anvendes 1.625.660 passagerer i lufthavnen i Jersey. De fleste destinationer er fra Jersey til byer i Storbritannien og Irland, såsom London, Manchester og Glasgow. 10 forskellige flyselskaber, der flyver til og fra Jersey Airport, herunder British Airways, EasyJet og Flybe.

I sommeren 2009 åbnede en helt ny skat, hvor der ud over de traditionelle afgiftsfrie varer kan også købe et godt udvalg af lokale produkter. Jersey Airport tilbyder gratis internetadgang. Der er tre cafe og spise ved afgang og et sted at spise i ankomsthallen. Der er flere hoteller tæt på lufthavnen.