Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jersey

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jersey inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jersey miniguide

Billeje Jersey
Biludlejning Jersey

Jersey er en ø i Den Engelske Kanal, som ligger lige ud for kysten i Normandiet i det nordlige Frankrig .Dette er den største og sydligste af Kanaløerne og er underlagt Det Forenede Kongerige. Den største by i Jersey hedder St. Helier og hele øen har en befolkning på over 91, 000 (2009). Fransk er det offentlige sprog, men stort set hele befolkningen også taler engelsk.

Øen har haft et samfund for over 1000 år, og trækker turister på grund af det varme klima. Jersey tilbyder en frodig landskab med mange blomster og smukke strande. Her er noget for enhver smag, både historisk slot og forskellige museer, herunder en maritim museum og den historiske museum Jersey Museum. Aktiviteter for hele familien kan være en zoologisk have, Durrell Wildlife Conservation Trust og forlystelsesparken aMaizin: Maze og Adventure Park. Creepy Valley Aktivitetscenter tilbyder bl.a. laser bekæmpelse og klatring.

Jersey Airport er beliggende i St. Peter, som ligger ca. 7 km nordvest for St. Helier.