Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jersey

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jersey inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jersey miniguide

Billeje Jersey

Biludlejning Jersey

Jersey er en ø i Den Engelske Kanal, som ligger lige ud for kysten i Normandiet i det nordlige Frankrig .Dette er den største og sydligste af Kanaløerne og er underlagt Det Forenede Kongerige. Den største by i Jersey hedder St. Helier og hele øen har en befolkning på over 91, 000 (2009). Fransk er det offentlige sprog, men stort set hele befolkningen også taler engelsk.

Øen har haft et samfund for over 1000 år, og trækker turister på grund af det varme klima. Jersey tilbyder en frodig landskab med mange blomster og smukke strande. Her er noget for enhver smag, både historisk slot og forskellige museer, herunder en maritim museum og den historiske museum Jersey Museum. Aktiviteter for hele familien kan være en zoologisk have, Durrell Wildlife Conservation Trust og forlystelsesparken aMaizin: Maze og Adventure Park. Creepy Valley Aktivitetscenter tilbyder bl.a. laser bekæmpelse og klatring.

Jersey Airport er beliggende i St. Peter, som ligger ca. 7 km nordvest for St. Helier.

Dansk