Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Burnley

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Burnley inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Burnley miniguide

Billeje Burnley

Biludlejning Burnley

Burnley er en by i amtet Lancashire i England .Amtet ligger på vestkysten af det nordlige England, mens Burnley ligger øst for Lancashire. Rivers River Calder og River Brun køre sammen her, og det er omkring 18 km til byen Blackburn i vest. Det er ca. 35 km fra Manchester beliggende syd for Burnley.Befolkningen er anslået til over 70, 000 (2007).

I 1200-tallet Burnley fik tilladelse til at holde markedet, og i slutningen af 1700-tallet havde byen oplevet en kraftig vækst på grund af dens vigtige rolle i bomuldsindustrien. I dag er der flere historiske bygninger i byen, herunder den middelalderlige Towneley Hall, der huser et museum og et galleri. Ud over det lokale bryggeri Moorhouse’s fra 1865, begrænser by med flere festivaler Burnley National Blues Festival, som er en af landets største.

Den nærmeste større lufthavn er Leeds Bradford International Airport, der ligger ca 40 km uden for Burnley. Lufthavnen tilbyder flyrejser til mange forskellige lande.

Dansk