Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Burnley

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Burnley inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Burnley miniguide

Billeje Burnley
Biludlejning Burnley

Burnley er en by i amtet Lancashire i England .Amtet ligger på vestkysten af det nordlige England, mens Burnley ligger øst for Lancashire. Rivers River Calder og River Brun køre sammen her, og det er omkring 18 km til byen Blackburn i vest. Det er ca. 35 km fra Manchester beliggende syd for Burnley.Befolkningen er anslået til over 70, 000 (2007).

I 1200-tallet Burnley fik tilladelse til at holde markedet, og i slutningen af 1700-tallet havde byen oplevet en kraftig vækst på grund af dens vigtige rolle i bomuldsindustrien. I dag er der flere historiske bygninger i byen, herunder den middelalderlige Towneley Hall, der huser et museum og et galleri. Ud over det lokale bryggeri Moorhouse’s fra 1865, begrænser by med flere festivaler Burnley National Blues Festival, som er en af landets største.

Den nærmeste større lufthavn er Leeds Bradford International Airport, der ligger ca 40 km uden for Burnley. Lufthavnen tilbyder flyrejser til mange forskellige lande.