Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nottingham

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nottingham inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nottingham miniguide

Billeje Nottingham

Biludlejning Nottingham

Nottingham ligger i England og har ca. 280 000 indbyggere.Byen er den mest stigende i landet og næstmest voksende i Storbritannien. Den velkendte historie om Robin Hood begyndte i Sherwood Forest, lige uden for Nottingham. Historien er sand er blevet debatert, men det har haft en stor indvirkning på byen. Nottingham er også kendt for sine huler, som blev anvendt tidligere af byens fattigste. Hulerne blev også brugt i løbet af de 2 World War II som en beskyttelse mod luftangreb.

Dansk