Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Leeds

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leeds inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leeds miniguide

Billeje Leeds
Biludlejning Leeds

Byen ligger mod nord i det centrale England .Leeds er et knudepunkt for handel og transport, som skyldes, at byen er forbundet med den vestlige og østlige havne i landet af kanaler og floder. Da Leeds stod op i 1000’s, har byen været førende i tekstilindustrien. I 2008 befolkningen var ca. 455 000 i byen.

Leeds er en moderne by med en historie, der strækker sig langt tilbage i tiden. Hvis du ønsker at lære om den gamle Leeds, er der mange museer i byen, herunder Leeds City Museum og Royal Armouries Museum. Det tilbyder guidede ture på Temple Newsam House og Farm fra middelalderen, og godset har tilhørt Henry VIII. Leeds tilbyder teater, ballet og gallerier i tillæg til de Festligheder, at Leeds International Film Festival og Leeds vestindiske Carnival.

Leeds Bradford International Airport tilbyder flyvninger til også at omfatte Østeuropa, Afrika og Mellemøsten. Lufthavnen er beliggende ca. 12 km uden for centrum.