Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Leeds

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leeds inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leeds miniguide

Billeje Leeds

Biludlejning Leeds

Byen ligger mod nord i det centrale England .Leeds er et knudepunkt for handel og transport, som skyldes, at byen er forbundet med den vestlige og østlige havne i landet af kanaler og floder. Da Leeds stod op i 1000’s, har byen været førende i tekstilindustrien. I 2008 befolkningen var ca. 455 000 i byen.

Leeds er en moderne by med en historie, der strækker sig langt tilbage i tiden. Hvis du ønsker at lære om den gamle Leeds, er der mange museer i byen, herunder Leeds City Museum og Royal Armouries Museum. Det tilbyder guidede ture på Temple Newsam House og Farm fra middelalderen, og godset har tilhørt Henry VIII. Leeds tilbyder teater, ballet og gallerier i tillæg til de Festligheder, at Leeds International Film Festival og Leeds vestindiske Carnival.

Leeds Bradford International Airport tilbyder flyvninger til også at omfatte Østeuropa, Afrika og Mellemøsten. Lufthavnen er beliggende ca. 12 km uden for centrum.

Dansk