Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bournemouth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bournemouth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bournemouth miniguide

Billeje Bournemouth
Biludlejning Bournemouth

Bournemouth er en by beliggende helt i det sydlige England .Det er beliggende i County Dorset, der grænser op til Den Engelske Kanal i syd. Bournemouth blev grundlagt i 1810, og i 2008 var befolkningen på lidt over 160 000 Fra midten af 1800-tallet blev byen et populært bade-og rekreative sted. Bournemouth liv mest på turisme, fordi klimaet er det varmeste i England og har mere solskin dage.

Det er meget mere at se og gøre i Bournemouth end en indbydende strand og byen er kendt for de mange blomster haver og smukke slot. Forfatteren Mary Shelley er begravet på kirkegården og byen byder på mange museer og aktiviteter. Hele familien kan nyde Oceanarium, som er en stor akvariet eller se Bournemouth fra oven i en stor ballon.

Bournemouth Lufthavn er beliggende ca. 7 km udenfor byens centrum og i 2008 rangeret som den bedste lufthavn i England og den tredje bedste i verden.