Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bournemouth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bournemouth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bournemouth miniguide

Billeje Bournemouth

Biludlejning Bournemouth

Bournemouth er en by beliggende helt i det sydlige England .Det er beliggende i County Dorset, der grænser op til Den Engelske Kanal i syd. Bournemouth blev grundlagt i 1810, og i 2008 var befolkningen på lidt over 160 000 Fra midten af 1800-tallet blev byen et populært bade-og rekreative sted. Bournemouth liv mest på turisme, fordi klimaet er det varmeste i England og har mere solskin dage.

Det er meget mere at se og gøre i Bournemouth end en indbydende strand og byen er kendt for de mange blomster haver og smukke slot. Forfatteren Mary Shelley er begravet på kirkegården og byen byder på mange museer og aktiviteter. Hele familien kan nyde Oceanarium, som er en stor akvariet eller se Bournemouth fra oven i en stor ballon.

Bournemouth Lufthavn er beliggende ca. 7 km udenfor byens centrum og i 2008 rangeret som den bedste lufthavn i England og den tredje bedste i verden.

Dansk