Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Middlesbrough

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Middlesbrough inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Middlesbrough miniguide

Billeje Middlesbrough
Biludlejning Middlesbrough

Middlesbrough er en by, der tilhører den engelske grevskab i det nordlige Yorkshire. Byen ligger i nærheden af den engelske østkyst i nord og ligger på den sydlige bred af floden Tees. Det er kun 11 km til floden munden i Nord-og Middlesbrough begyndte at vokse i 1800-tallet på grund af havnen og industrielle aktiviteter. Inden for industrien nåede Middlesbrough i midten-19 århundrede, var der kun et par gårde i området. Dag befolkning på over 140 tusind (2008).

Som Middlesbrough blev grundlagt i 1830, få gamle bygninger i byen. En af de bygninger fra 1800-tallet er det gamle rådhus og Ormesby Hall. Den opdagelsesrejsende kaptajn James Cook var fra Middlesbrough og derfor er der flere steder af interesse om denne mand, herunder Captain Cook Birthplace Museum. Byen tilbyder også smukke parker med forskellige faciliteter såsom Stewart Park, Pallister Park, den nærliggende National Park North York Moors.

Byens nærmeste lufthavn er Durham Tees Valley Airport ligger cirka 16 km uden for centrum.