Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Middlesbrough

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Middlesbrough inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Middlesbrough miniguide

Billeje Middlesbrough

Biludlejning Middlesbrough

Middlesbrough er en by, der tilhører den engelske grevskab i det nordlige Yorkshire. Byen ligger i nærheden af den engelske østkyst i nord og ligger på den sydlige bred af floden Tees. Det er kun 11 km til floden munden i Nord-og Middlesbrough begyndte at vokse i 1800-tallet på grund af havnen og industrielle aktiviteter. Inden for industrien nåede Middlesbrough i midten-19 århundrede, var der kun et par gårde i området. Dag befolkning på over 140 tusind (2008).

Som Middlesbrough blev grundlagt i 1830, få gamle bygninger i byen. En af de bygninger fra 1800-tallet er det gamle rådhus og Ormesby Hall. Den opdagelsesrejsende kaptajn James Cook var fra Middlesbrough og derfor er der flere steder af interesse om denne mand, herunder Captain Cook Birthplace Museum. Byen tilbyder også smukke parker med forskellige faciliteter såsom Stewart Park, Pallister Park, den nærliggende National Park North York Moors.

Byens nærmeste lufthavn er Durham Tees Valley Airport ligger cirka 16 km uden for centrum.

Dansk