Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Exeter

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Exeter inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Exeter miniguide

Billeje Exeter

Biludlejning Exeter

Exeter er en by og hovedstad i den engelske amtet Devon, der ligger i det sydvestlige England .Byen ligger i den sydlige del, floden Exe flyder ind i Den Engelske Kanal. I 2008, at antallet af anslåede folk over 113 000 Exeter er en gammel by og på grund af opdagelsen menes, at det var et arbejdsfællesskab her siden år 250 f.Kr. Kr.

Exeter er et kulturelt centrum, der har meget at tilbyde, men det er først og fremmest en historisk by. Meget af den gamle by blev ødelagt under 2. World War II, men meget blev genopbygget bagefter. Den mest berømte bygning er den smukke katedral fra 1200-tallet. Byen Muren er også en populær attraktion og stammer hovedsagelig fra de 800’s, men der er også rester af en romersk bymur. Af aktiviteter Exeter by film festival, sommer festival og temaparker Crealy Great Adventure Park.

Exeter International Airport ligger cirka 9 km uden for centrum.

Dansk