Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Exeter

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Exeter inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Exeter miniguide

Billeje Exeter
Biludlejning Exeter

Exeter er en by og hovedstad i den engelske amtet Devon, der ligger i det sydvestlige England .Byen ligger i den sydlige del, floden Exe flyder ind i Den Engelske Kanal. I 2008, at antallet af anslåede folk over 113 000 Exeter er en gammel by og på grund af opdagelsen menes, at det var et arbejdsfællesskab her siden år 250 f.Kr. Kr.

Exeter er et kulturelt centrum, der har meget at tilbyde, men det er først og fremmest en historisk by. Meget af den gamle by blev ødelagt under 2. World War II, men meget blev genopbygget bagefter. Den mest berømte bygning er den smukke katedral fra 1200-tallet. Byen Muren er også en populær attraktion og stammer hovedsagelig fra de 800’s, men der er også rester af en romersk bymur. Af aktiviteter Exeter by film festival, sommer festival og temaparker Crealy Great Adventure Park.

Exeter International Airport ligger cirka 9 km uden for centrum.