Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ipswich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ipswich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ipswich miniguide

Billeje Ipswich

Biludlejning Ipswich

Ipswich er beliggende i det sydøstlige England og er hovedstaden i grevskabet Suffolk.Det har været en stor havn ved floden Orwell, omkring 20 miles fra floden munden i Nordsøen. Ipswich har produceret artikler keramik og uld siden 600’s, og i 1600-tallet for at udvide havnen. Dag befolkning på over 140 tusind (2008).

Bybilledet i Ipswich præget af gamle bygninger og de fleste stammer fra middelalderen. Manor Christchurch Mansion fra 1548 og de offentlige skoler fra 1400-tallet kender seværdigheder. For dem, der ønsker at opleve den typiske engelske værtshuse, mange gamle og ærværdige i Ipswich, herunder Great White Horse som Charles Dickens, der anvendes i bogen Pickwick Papers. Børn kan nyde Kidz Kongerige, mens de voksne besøge en af byens mange museer.

Rejsende, der ankommer med fly, tage fly til Norwich International Airport ligger 65 km fra Ipswich. En anden mulighed er London Stansted Airport , som ligger 67 km væk.

Dansk