Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ipswich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ipswich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ipswich miniguide

Billeje Ipswich
Biludlejning Ipswich

Ipswich er beliggende i det sydøstlige England og er hovedstaden i grevskabet Suffolk.Det har været en stor havn ved floden Orwell, omkring 20 miles fra floden munden i Nordsøen. Ipswich har produceret artikler keramik og uld siden 600’s, og i 1600-tallet for at udvide havnen. Dag befolkning på over 140 tusind (2008).

Bybilledet i Ipswich præget af gamle bygninger og de fleste stammer fra middelalderen. Manor Christchurch Mansion fra 1548 og de offentlige skoler fra 1400-tallet kender seværdigheder. For dem, der ønsker at opleve den typiske engelske værtshuse, mange gamle og ærværdige i Ipswich, herunder Great White Horse som Charles Dickens, der anvendes i bogen Pickwick Papers. Børn kan nyde Kidz Kongerige, mens de voksne besøge en af byens mange museer.

Rejsende, der ankommer med fly, tage fly til Norwich International Airport ligger 65 km fra Ipswich. En anden mulighed er London Stansted Airport, som ligger 67 km væk.