Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sheffield

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sheffield inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sheffield miniguide

Billeje Sheffield

Biludlejning Sheffield

Sheffield er en by i grevskabet South Yorkshire, der er beliggende i hjertet af England , lidt længere mod nord end mod syd.Det er omkring 60 km til Manchester i nordvest.Sheffield ligger ved floden Don, nær det sted, hvor Don slutter fire mindre bifloder. I 2008 befolkningen målt ved over 530 000 inden for bygrænsen.Byen begyndte at vokse i 1000’s og blev en stor og velkendt barberkniv fabrikanten.

Sheffield anses for at være den grønneste by i landet, og her er der utallige parker af forskellig art. Botanisk Have Victorian Botaniske haver bør tages et besøg ud over Nationalparken Peak District National Park. Nationalparken er Storbritanniens ældste og største, og her er de små, historiske landsbyer, som skal opleves.Byen grænser ligeledes mange museer, teatre og et væld af gallerier. Kirkerne St. Peter og St. Paul stammer fra 1100-tallet.

Lufthavn Robin Hood Doncaster Sheffield lufthavn ligger ca. 30 km uden for Sheffield.

Dansk