Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sheffield

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sheffield inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sheffield miniguide

Billeje Sheffield
Biludlejning Sheffield

Sheffield er en by i grevskabet South Yorkshire, der er beliggende i hjertet af England, lidt længere mod nord end mod syd.Det er omkring 60 km til Manchester i nordvest.Sheffield ligger ved floden Don, nær det sted, hvor Don slutter fire mindre bifloder. I 2008 befolkningen målt ved over 530 000 inden for bygrænsen.Byen begyndte at vokse i 1000’s og blev en stor og velkendt barberkniv fabrikanten.

Sheffield anses for at være den grønneste by i landet, og her er der utallige parker af forskellig art. Botanisk Have Victorian Botaniske haver bør tages et besøg ud over Nationalparken Peak District National Park. Nationalparken er Storbritanniens ældste og største, og her er de små, historiske landsbyer, som skal opleves.Byen grænser ligeledes mange museer, teatre og et væld af gallerier. Kirkerne St. Peter og St. Paul stammer fra 1100-tallet.

Lufthavn Robin Hood Doncaster Sheffield lufthavn ligger ca. 30 km uden for Sheffield.