Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Luton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Luton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Luton miniguide

Billeje Luton

Biludlejning Luton

Luton er en by i amtet Bedfordshire ca. 50 km nord for hovedstaden London .Byen ligger i den sydlige del af landet, og det er omtrent lige så langt fra Luton til både Cambridge og Oxford i nordøst mod sydvest. I 2008, at befolkningen registreringsdatabasen næsten 194 000 Luton er en gammel by var formentlig grundlagt så tidligt som 500’s.

Handel har været vigtigt for byen, og det var en tidlig marked. I 1500-tallet, begyndte produktionen af mursten, mens produktionen var begyndt i 1600-tallet. I dag er der flere museer og gamle bygninger, der hjælper til at vise byens lange historie. Luton Museum tager herunder gamle hat produktion. Tæt Luton er Woburn Safari Park og Whipsnade Zoo.

London Luton Airport ligger 3 km udenfor byens centrum og tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger. Lufthavnen hører til både London og Luton og er den fjerde største i dette område efter Heathrow , Stansted og Gatwick.

Dansk