Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Luton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Luton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Luton miniguide

Billeje Luton
Biludlejning Luton

Luton er en by i amtet Bedfordshire ca. 50 km nord for hovedstaden London .Byen ligger i den sydlige del af landet, og det er omtrent lige så langt fra Luton til både Cambridge og Oxford i nordøst mod sydvest. I 2008, at befolkningen registreringsdatabasen næsten 194 000 Luton er en gammel by var formentlig grundlagt så tidligt som 500’s.

Handel har været vigtigt for byen, og det var en tidlig marked. I 1500-tallet, begyndte produktionen af mursten, mens produktionen var begyndt i 1600-tallet. I dag er der flere museer og gamle bygninger, der hjælper til at vise byens lange historie. Luton Museum tager herunder gamle hat produktion. Tæt Luton er Woburn Safari Park og Whipsnade Zoo.

London Luton Airport ligger 3 km udenfor byens centrum og tilbyder både indenlandske og internationale flyvninger. Lufthavnen hører til både London og Luton og er den fjerde største i dette område efter Heathrow, Stansted og Gatwick.