Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bolton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bolton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bolton miniguide

Billeje Bolton
Biludlejning Bolton

Bolton ligger i den engelske amt eller amt kaldet Greater Manchester .Byen ligger 18 km nordvest for større by Manchester, og området er beliggende i den nordvestlige del af England .Antallet af mennesker i Bolton var over 140 000 i 2008.Når vævere fra Flandern bosatte sig i området i 1400, lærte de kunsten at væve på. Længe efter Bolton var en af de førende bomuld spinderier.

Bolton tilbyder mange forskellige museer og flere er under Bolton Museum. Et af de steder værd at besøge er Smithills Hall. Dette er en gammel og ærværdig bygning med en lang historie går helt tilbage til middelalderen. På grund af sin historie og beboere forventes stedet at være hjemsøgt og en række konti har aldrig været en logisk forklaring.

Der er flere lufthavne i nærheden af Bolton, og en af dem er Manchester Airport .Det tilbyder internationale flyvninger og lufthavnen er beliggende ca. 30 km uden for Bolton.