Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bolton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bolton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bolton miniguide

Billeje Bolton

Biludlejning Bolton

Bolton ligger i den engelske amt eller amt kaldet Greater Manchester .Byen ligger 18 km nordvest for større by Manchester , og området er beliggende i den nordvestlige del af England .Antallet af mennesker i Bolton var over 140 000 i 2008.Når vævere fra Flandern bosatte sig i området i 1400, lærte de kunsten at væve på. Længe efter Bolton var en af de førende bomuld spinderier.

Bolton tilbyder mange forskellige museer og flere er under Bolton Museum. Et af de steder værd at besøge er Smithills Hall. Dette er en gammel og ærværdig bygning med en lang historie går helt tilbage til middelalderen. På grund af sin historie og beboere forventes stedet at være hjemsøgt og en række konti har aldrig været en logisk forklaring.

Der er flere lufthavne i nærheden af Bolton, og en af dem er Manchester Airport .Det tilbyder internationale flyvninger og lufthavnen er beliggende ca. 30 km uden for Bolton.

Dansk